Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cat timp dureaza sa vedeti efectele link-buildingului?

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    19

Implicit Cat timp dureaza sa vedeti efectele link-buildingului?

Sunt un pic cam haotic cand vine vorba de SEO, in sensul ca nu imi notez toate observatiile din experientele proprii, ceea ce ar fi un mare pas inainte. Dar poate in 2015... Cu toate acestea, am cateva observatii pe care mi-ar placea sa mi le confirmati sau infirmati (din experientele voastre, nu teorii) cand vine vb de link-building. Mai precis, atunci cand plasam un link cu ancora, in cat timp se vad efectele in pozitionarea in Google. Si aici am doua observatii:

1).Efectele se pot vedea imediat ce Google a indexat linkul (foarte rar in cazul meu), sau oriunde in urmatoarele 30-40 de zile. In cazuri foarte rare chiar si mai mult. Si de multe ori am patit sa nu se vada absolut nici o diferenta (Google devaloreaza linkul?).

2).Cand Google acorda valoare unui link, e posibil sa o faca treptat. Cu alte cuvinte, in loc sa iti dea un +5 la ranking peste noapte, iti da azi un +1, peste doua zile +1, si tot asa pana ajungi la +5-ul pe care in alte vremuri l-ai fi primit de la inceput. E adevarat, am vazut mai rar asta, dar am vazut de cateva ori.

Daca voi aveti alte observatii pe acest topic postati-le aici sa le discutam.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu stiu cum vezi tu situatia dar la mine se intampla astfel: postezi un advertorial sa zic pe un site cu DA 40... PA = 0.. In timp, daca ai noroc zic eu, si e citit articolul, ca rar este preluat sau e tinut pe homepage, poate ei putina autoritate in pagina (PA) care multi zic ca e o aiureala, in fine nu conteaza asta, dar e exact ce ai zis tu iti da cate un plus. Nu stiu cat de tare esti tu sa aduci linkuri asa de tari incat sa te ajute intr-o luna. Eu unu nu reusesc, n-am asa "spate". Linkurile vizibile rapid vin de undeva de pe homepage, de la site-uri cu autoritate mare. Te va lamuri cineva cu experienta necesara si care a facut link-building puternic, nu general ca mine.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Pt ca efectele sa se vada "mai repede", recomandare: site-ul sa fie perfect, respectiv fara erori 404, fara erori in webmastere, fara pagini cu content mic...
    Normal, merge si cu omisiuni, dar efectele sunt mai lente sau mult mai lente.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    19

Implicit

Te referi la site-ul promovat sau la cel pe care pui linkul? Presupun ca cel promovat, ca la celalalt nu ai cum sa ii umbli in WMT. Totusi, vorbesc de site-uri mici, de prezentare firma, cu 3-10 pagini - nu e loc de prea multe erori.

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Pt ca efectele sa se vada "mai repede", recomandare: site-ul sa fie perfect, respectiv fara erori 404, fara erori in webmastere, fara pagini cu content mic...
    Normal, merge si cu omisiuni, dar efectele sunt mai lente sau mult mai lente.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Nu stiu cum vezi tu situatia dar la mine se intampla astfel: postezi un advertorial sa zic pe un site cu DA 40... PA = 0.. In timp, daca ai noroc zic eu, si e citit articolul, ca rar este preluat sau e tinut pe homepage, poate ei putina autoritate in pagina (PA) care multi zic ca e o aiureala, in fine nu conteaza asta, dar e exact ce ai zis tu iti da cate un plus. Nu stiu cat de tare esti tu sa aduci linkuri asa de tari incat sa te ajute intr-o luna. Eu unu nu reusesc, n-am asa "spate". Linkurile vizibile rapid vin de undeva de pe homepage, de la site-uri cu autoritate mare. Te va lamuri cineva cu experienta necesara si care a facut link-building puternic, nu general ca mine.
    Daca vrei PA la pagina pe care ai postat e suficient sa astepti 1 luna or so, pana indexeaza Majestic cateva linkuri din site catre articol (categorie, tag-uri, related, etc), sau sa postezi tu cateva linkuri catre pagina respectiva. Dar PA-ul ala nu e prea relevant pentru ranking. Si da, sunt de acord cu tine ca cele de pe homepage par sa fie cele mai bune.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Alex M Vezi Post
    Te referi la site-ul promovat sau la cel pe care pui linkul? Presupun ca cel promovat, ca la celalalt nu ai cum sa ii umbli in WMT. Totusi, vorbesc de site-uri mici, de prezentare firma, cu 3-10 pagini - nu e loc de prea multe erori.
    Da,la site-ul initial. Mai ales ca e firma, obligatoriu trebuie sa comunice periodic. Cea mai "laudaroasa" firma a tuturor timpurilor: google inc Pe bune. Cate bloguri oficiale are google? Cine le mai stie numarul?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    39

Implicit

Ca idee, un link pus intr-o dimineata pe home la un site cu da 66 ai pa vreo 35, a doua zi seara deja imi aparea pe majestic.

La siteul catre care am dus linkul, in general se vad miscari dupa cateva zile de la adaugarea backlinkurilor.

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ca idee, un link pus intr-o dimineata pe home la un site cu da 66 ai pa vreo 35, a doua zi seara deja imi aparea pe majestic.

La siteul catre care am dus linkul, in general se vad miscari dupa cateva zile de la adaugarea backlinkurilor.
    Da, de obicei pagina home in general (si in special cele cu autoritate mare) sunt crawluite mai des (mai ales daca se publica continut regulat). De indexat nu se pune problema in cat timp se intampla (aici poti sa ajuti procesul nitzel), dar in cat timp se vad diferente in SERP. E bine daca vezi rezultate repede, dar vezi asa in mod obisnuit sau cand si cum?

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post

Nu conteaza rata de crawl a bot-ului Majestic, ci a bot-ului Google.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit

Ce treaba are Majestic cu Google? Ce daca vede majesticu inseamna ca vede si google? PA-ul ala cum spuneai tu, daca ii faci link prost degeaba ia rank.

Nu conteaza rata de crawl a bot-ului Majestic, ci a bot-ului Google.
    CORECT!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Unde va vedeti peste 5 ani?
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th September 2013, 03:39
  2. Cum vedeti online-ul cu astfel de extensii?
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th September 2012, 14:18
  3. Cum definiti si vedeti Spamul
    De RoManiac în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 09:33
  4. Cat timp dureaza ?
    De CODEX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th July 2009, 11:43
  5. Codul de la ING - cat timp dureaza?
    De gman în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th November 2007, 12:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •