Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Codul de la ING - cat timp dureaza?

gman este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th October 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit Codul de la ING - cat timp dureaza?

De vreo 4 zile astept acest cod, de la departamentul de carduri mi-a sunat si mi-s spus ca nu vede nici un cod (eu inca nu am personal banking, deacea le-am trimis un email, caci sa-i suni nu e nici un rezon, sau permanent linie ocupata sau nu poti nimeri la departamentul carduri).

Dupa care am intrat in contul meu de paypal si am scos si am adaugat din nou cardul dupa care iar am autorizat paypal sa-mi extraga 1.5 EURO de pe card. Inseamna asta ca voi avea 2 tranzactii in cont? Si care cod care corespunde fiecareia din cele 2 tranzactii sa-l folosesc p/u ami finisa verificarea in paypal?

N-o fi acest cod fiindca tranzactia nu s-a produs, caci am citit in contul de paypal ca poate dura 4-5 zile? Atunci nu inteleg, fiindca pe forum am citit ca mai multor utilizatori le-a luat cateva minute sa se verifice.

Sper totusi sa nu fie vreo problema cu aceste coduri si sa pot in sfarsit sa ma verific, chiar daca imi va cere de 5 ori cate 1.5 EURO

Astept raspuns de la oricine, multumesc anticipat.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

La mine a durat 3 zile sa apara tranzactia in extrasul de cont. Nu cred ca a aparut la cineva pe loc, e vorba totusi de o tranzactie cu cardul, poate sa dureze si o saptamana.
    Ultima modificare făcută de big; 16th November 2007 la 08:25.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    36

Implicit

Si la mine a durat aprox 3 zile. Dar am observat o chestie: Dupa ce am facut verificarea la paypal a cardului, am intrat la homebank si aveam la tranzactii in asteptare retragerea de la paypal cu un cod. Dupa 3 zile cand am intrat sa vad daca mi-a aparut pe extras, am realizat ca era acelasi cod ca cel de la tranzactie in asteptare.
    Cred ca puteam sa fac verificarea chiar din prima zi.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Atunci inseamna ca in anumite cazuri se poate si pe loc, la mine in ibanking nu apare decat suma rezervata, fara detalii, trebuie sa astept transferul efectiv al banilor ca sa vad detaliile platii.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

alexjones este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    41
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de gman Vezi Post
    De vreo 4 zile astept acest cod, de la departamentul de carduri mi-a sunat si mi-s spus ca nu vede nici un cod (eu inca nu am personal banking, deacea le-am trimis un email, caci sa-i suni nu e nici un rezon, sau permanent linie ocupata sau nu poti nimeri la departamentul carduri).

Dupa care am intrat in contul meu de paypal si am scos si am adaugat din nou cardul dupa care iar am autorizat paypal sa-mi extraga 1.5 EURO de pe card. Inseamna asta ca voi avea 2 tranzactii in cont? Si care cod care corespunde fiecareia din cele 2 tranzactii sa-l folosesc p/u ami finisa verificarea in paypal?

N-o fi acest cod fiindca tranzactia nu s-a produs, caci am citit in contul de paypal ca poate dura 4-5 zile? Atunci nu inteleg, fiindca pe forum am citit ca mai multor utilizatori le-a luat cateva minute sa se verifice.

Sper totusi sa nu fie vreo problema cu aceste coduri si sa pot in sfarsit sa ma verific, chiar daca imi va cere de 5 ori cate 1.5 EURO

Astept raspuns de la oricine, multumesc anticipat.
    Eu mi-am activat Visa Electron de la ING imediat cum am facut tranzactia pe Paypal. Am sunat la Myline si codul mi l-au dat imediat, tipa care mi-a raspuns a stiut imediat ca vorba de paypal.

Razvanel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    35
    Posturi
    122
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu am stat 2 zile, azi m-am dus la self bank si am vazut codul la tranzactii in asteptare.

You have successfully entered your Expanded Use Number. Once you make a payment with PayPal, we will reimburse €1.50 EUR in your PayPal account. (Note that this may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal account balance.)

LordRaven este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th October 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Mie mi-a luat mai putin de 1 minut. Chiar daca plata era "in asteptare" , codul de acolo a mers din prima.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cam cat dureaza ?
    De Ciuli în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 103
    Ultimul Post: 28th April 2011, 20:48
  2. Cat timp dureaza ?
    De CODEX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th July 2009, 10:43
  3. Atentie la Utilis.ro si codul lor
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th April 2009, 11:21
  4. probleme cu codul sursa HELP!
    De Savage în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th July 2008, 02:47
  5. Codul vechi Adsense
    De alex67x în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th June 2008, 20:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •