Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Pai eu spuneam cam asa:
am folosit functia de adaugare de site nou insa aceasta ma redirectaza la o pagina dubioasa de login, acolo am renuntat, cred ca e mult mai potrivit eventual un captcha )
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
eu cred ca astia cand n-au ce face scot si ei un motor de cautareAm eu un domeniu: Yahugle.com - daca as fii suficient de destept as face un motor de cautare care cauta in paralel pe google si yahoo si returneaza ambele rezultate, dar n-am atatea cunostinte de coding
![]()
am cautat "web design" . Pe prima pagina am gasit printre altele si www. bogatu-cristian.ro Sunt curios dupa ce fel de criterii a fost selectat![]()
:)
Eu n-as baga chiar asa toate motoarele la aceeasi oala... Pentru ca murfi exista cu mult inainte ca Sarbu sa viseze la un SE...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Exista intradevar o diferenta mare intre cele 4, murfi e pe departe cel mai matur intre ele (varsta si esperienta), okidoki e nou sprijinit din spate de o firma mare deci probabil cu cel mai mult potential, zuzuka si baluba sunt probabil hobby SE insa asta ei va trebui sa arate ca nu este asa.
Potential foarte mare are si Zuzuka... Are in spate ditamai compania de hosting, nu? Cu ceva oameni dedicati pe dezvoltarea lui, cred ca ar avea sansele cele mai mari... mai mari decat okidoki...
Sincer nu cunosc compania de hosting din spate, intradevar ca si potential de procesare (probabil ca un cluster de servere pentru zuzuka nu este o problema) atunci din punctul acesta de vedere este cu potential.
www.romarg.ro este compania din spate... "Lideri de piata", sau cel putin asa sustin ei... nu stiu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)