As dori sa stiu si eu care este cel mai bun motor de cautare romanesc
As dori sa stiu si eu care este cel mai bun motor de cautare romanesc
Inca nu s-a remarcat niciunul, de aia pot sa spun ca nu exista nici unul care sa treaca de atributul: mediocru.
Boingeanu Ben
Poate ca la capitolul "putere de indexare" nu sta nici un motor romanesc pe roze dar ca si concept eu as miza pe Murfi... si am o presimtire "sumbra" ca nu peste mult timp va intra in vizorul google pentru achizitie locala...
Sincer ? Cred ca nu va fi interesat nici de trafic, nici de tehnologie, va fi doar un simplu moft Google... stiu ca acum o sa crezi ca bat campii dar asta este...
probabil il va cumpara in urmatorii 2 - 3 ani pentru a nu-l lasa sa se dezvolte prea mult... ca apoi intra in vizorul altor companii... shi daca are pragramatori buni se dezvolta si poate ajunge in perioada mentionata la 5 - 8 - 10% cine mai stie , iar prin asta el castiga cota de piata a search-ului mentinandui numele PWD bY GooGle ceea ce ii creste garantat cota,
SoLmYr - vorbesti prostii... Deabia daca rezista Yahoo si MSN sa fure un mic procent din cautari, da un motor anonim din estul europei? Nu cumpara nimeni pe nimeni.
Si daca vrei sa ai Powerd by Google - ai API-urile de la ei si gata motorul de cautare.
Boingeanu Ben
salut mesothelioma-texas.biz e cel mai bun in domeniu
Meriti un ban...
nu se indura nimeni
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)