Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Ce v-ar determina sa va schimbati motorul de cautare?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Ce v-ar determina sa va schimbati motorul de cautare?

Desi stim cum functioneaza motoarele de cautare, spre deosebire de mare parte din utilizatorii acestora, totusi si eu si voi folositi motoarele de cautare.
    Intrebare se pune astfel: ce v-ar determina sa va schimbati motorul de cautare actual ?(precizand care este) ....ce imbunatatiri sa fie aduse acestuia, inovatii,etc, toate ingredientele unui motor de cautare care v-ar convinge sa l folositi.
    Stati linistiti , nu incerc sa am propriul motor de cautare,sunt doar curios .

Dupa monopolizarea Google-ului si Yahoo-ului cine a aparut pe piata "motoarelor de cautare" a incercat diferite metode de atrage a utilizatorilor. Unii chiar platesc membri pentru a cauta cu ei desi nici aceasta metoda nu face decatca membrii sa caute fara interes doar pentru a castiga bani folosind in acelasi timp tot google.
    Este un atuu simplitatea google-ului, de fapt, este, mai bine zis, cum poate fi spart atuul acesta. Ce poti sa faci mai simplu decat google si totusi atat de amplu(aria extinsa pe glob .ro,.fr,.it,etc) .
    Un subiect la care cred ca toti aveti ceva de spus.
    Asteptand opinii.
    Multumesc,

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca stau sa ma uit mai atent , observ ca acest topic a fost deschis la " motoare de cautare romanesti " !
    Eu la motorul de cautare pe care-l folosesc < google > , as schimba spamul enorm care exista , adica mai exact cautarile nu sunt chiar asa de relevante !

IeD3vil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de butelie Vezi Post
    Daca stau sa ma uit mai atent , observ ca acest topic a fost deschis la " motoare de cautare romanesti " !
    Eu la motorul de cautare pe care-l folosesc < google > , as schimba spamul enorm care exista , adica mai exact cautarile nu sunt chiar asa de relevante !
    Trebuie sa ai grija si la ce cauti, depinde foarte mult cat de relevante sunt pentru google keywordurile folosite.

HomeKeeper este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Vârstă
    49
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

ca sa imi schimb motorul de cautare ( google ) ar trebuia ca sa nu mai aiba nici un pic de relevanta la cautare ... sa caut pinguini si sa imi rezulte cascaval ..

B3aT este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th August 2007
    Locaţie
    Berceni
    Posturi
    185
    Putere Rep
    32

Implicit

ar trebui sa se desfiinteze google sau idem HomeKeeper, adica slabe sanse
    Sau sa exista un motor specializat pe o anumita nisa si sa am nevoie de ea, doar pentru acele cautari.

miller este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd February 2006
    Posturi
    65
    Putere Rep
    35

Implicit

Monopolul google nu poate fi spart decat de google. Au inventat pentru internet ceea ce este echivalentul unei roti pentru o masina. Singura modalitate prin care vor pierde monopolul este cand vor incepe sa faca roti patrate. Relevanta cuvintelor in rezultate este foarte mare si chiar daca va fi depasita este suficient de mare incat sa nu permita accesul unui nou motor de cautare. Daca pe alte piete pretul este un factor important in alegerea unui "provider" aici serviciul este gratuit. Deci pretul ar trebui platit de motorul de cautare utilizatorilor ceea ce nu poate fi sustinut pe termen lung decat cu un buget demn de un razboi in pre-emptiv.

romania inedit este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th October 2007
    Locaţie
    Slatina
    Vârstă
    49
    Posturi
    793
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu cred ca in maxim cinci ani , google o sa-si gaseasca competitor !
    Deocamdata noua facilitate de la Vista , adica cea care cauta driveri sau alte chestii pe net , o sa muste din google un piculet !
    Daca s-ar lansa yahoo si in Romania , adica sa avem si extensia .ro , atunci ar scadea google , in mod natural cu 25 % , pentru ca yahoo e mai mult un portal , si incet , incet userii ar prinde curaj si ar cauta si cu motorul yahoo , daca ar fi in limba romana !

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de butelie Vezi Post
    Eu cred ca in maxim cinci ani , google o sa-si gaseasca competitor !
    Deocamdata noua facilitate de la Vista , adica cea care cauta driveri sau alte chestii pe net , o sa muste din google un piculet !
    Daca s-ar lansa yahoo si in Romania , adica sa avem si extensia .ro , atunci ar scadea google , in mod natural cu 25 % , pentru ca yahoo e mai mult un portal , si incet , incet userii ar prinde curaj si ar cauta si cu motorul yahoo , daca ar fi in limba romana !
    de acord....pacat ca nu se gandesc la asa ceva pt toate tarile...

ValsiS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th November 2007
    Vârstă
    37
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

ma crezi ca nimic

deja m-am obijnuit cu gogu
    imi e greu sa trec la altceva

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.326
    Putere Rep
    38

Implicit

vorbiti de google dar nu aveti idee ca exista motoare de cautare muult mai bune.

desi pare imposibil intr-o anumita tara google este folosit 10% in timp ce alt motor de cautare nu ii stiu numele este folosit in proportie de 80%

ce e deosebit dar si ciudat la motorul asta de cautare este faptul ca rezultatele sunt foarte relevante, e ceva de genul cautarii umane, tu pui o intrebare si ceilalti iti raspund la ea.

Pare greu de inteles acest concept in europa dar se pare ca in Coreea de Nord este functionala si merge minunat.

O sa caut link sa vedeti despre ce e vorba.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Factorii care determina valoarea unui link
    De Cristina Andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th September 2009, 00:21
  2. Va prelua Microsoft motorul de cautare Yahoo?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th August 2009, 09:20
  3. Bing.com - Motorul de cautare Microsoft
    De inSecure în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th June 2009, 11:24
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd December 2008, 00:01
  5. Textlink pe motorul de cautare arhivarul.ro in footer
    De RedPoint în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th May 2007, 19:36