Ce v-ar determina sa va schimbati motorul de cautare?
Desi stim cum functioneaza motoarele de cautare, spre deosebire de mare parte din utilizatorii acestora, totusi si eu si voi folositi motoarele de cautare.
Intrebare se pune astfel: ce v-ar determina sa va schimbati motorul de cautare actual ?(precizand care este) ....ce imbunatatiri sa fie aduse acestuia, inovatii,etc, toate ingredientele unui motor de cautare care v-ar convinge sa l folositi.
Stati linistiti , nu incerc sa am propriul motor de cautare,sunt doar curios :) .
Dupa monopolizarea Google-ului si Yahoo-ului cine a aparut pe piata "motoarelor de cautare" a incercat diferite metode de atrage a utilizatorilor. Unii chiar platesc membri pentru a cauta cu ei desi nici aceasta metoda nu face decatca membrii sa caute fara interes doar pentru a castiga bani folosind in acelasi timp tot google.
Este un atuu simplitatea google-ului, de fapt, este, mai bine zis, cum poate fi spart atuul acesta. Ce poti sa faci mai simplu decat google si totusi atat de amplu(aria extinsa pe glob .ro,.fr,.it,etc) .
Un subiect la care cred ca toti aveti ceva de spus.
Asteptand opinii.
Multumesc,