O miscare mai mult decat interesanta facuta de cei de la Microsoft... mai multe detalii gasiti aici
O miscare mai mult decat interesanta facuta de cei de la Microsoft... mai multe detalii gasiti aici
Microsoft nu vrea motorul de cautare, ci contractele pe care le are in ads-uri.
Microsoftul are aceeasi strategie de monopolizare de cand se stie el.. daca-l cumpara il cumpara doar pentru imagine si vorba lui Ionut, pentru contractele care le are deja.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Microsoft nu vrea motorul de cautare Yahoo. Microsoft vrea toata compania Yahoo, cu portaluri, servicii, contracte de publicitate cu tot.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
A mai fost o tentativa acum cateva luni, sustinuta de cativa actionari minoritari ai yahoo. Acum a capatat si o alta semnificatie: relansarea bing/msn/live nu a avut succesul scontat, cel putin in segmentul de SEM (PPC).
Mda, se pare ca Microsoft se astepta ca toata lumea sa treaca la Bing pe baza promisiunilor legate de el... nu ma mir ca n-a avut succes rasunator pe termen scurt.
Google a castigat increderea advertiserilor pe cand Microsoft a avut pana acum doar tentative esuate...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Microsoft inca mai au sansa sa-i cumpere. Parerea mea este ca inca asteapta o oferta mai buna din partea Yahoo!, dupa care vor face miscarea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)