puthre,
Cred ca ar trb sa mai lucrezi la intervalul de pret:
"Interval de pret:
RON13392857 - RON51860155"
Nu poti selecta o valoare degenta gen, intre 100-200 RON.
interesant motorul asta de cautare.. e facut de tine de la zero? am dat sa caut "tricou mov" si am dat pe o imagine sa vad unde ma trimite si din pacate mi-a dat "Campanie invalida! Invalid Campaign! ". Nu ar trebui sa scoti campaniile astea care nu mai merg din rezultate?
deci cautare " tricou mov" , e mai jos cu numele "Tricou adidas Galaxy Femei" si te duce catre link-ul :piatadigitala.ro/products/8757c9d1bec0e/127458 (nu pot pune link). a fost o cautare asa aleatoare..poate mai gasesc si altele din greseala.
m-am mai jucat putin prin cautari.. am observat ca de exemplu daca caut " pantofi gri" , daca ma uit cam pe al 7-lea rand, incepe sa imi apara pantofi negrii, de ce? pana si la numele de sub fotagrafie imi scrie "pantofi dama negrii".
@TheRibi ai un +1 de la mine ca ai descoperit asta.
Este in primul rand o problema de gramatica a celor care descriu produsele. Corect in limba romana este "pantofi negri", nu "pantofi negrii". Forma incorecta "negrii" a "confuzat" stemmingul din jingle care a interpretat "negrii" ca o declinare a lui "gri" si deci ti le-a returnat in rezultate.
Cel mai probabil ar trebui sa fac un filtru care sa "autocorecteze" genul asta de exprimari, atat in textele cautate, cat si un queryuri.
Caut cu jingle.ro.
inteleg..mai e o micuta confuzie, daca cauti "adidasi barbati" si te muti mai jos in cautari vei gasi foarte multe cu "trening barbati Adidas, caciula barbati adidas etc".. cred ca ar trebui sa incerci un exact match pe cuvantul care il cauti sau nu stiu.ca asa cred ca ia separat si ambele cuvinte..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)