Pagina 9 din 17 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 164

Subiect: Jingle.ro - Motor de cautare romanesc pentru produse

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Dar daca google ar avea designul bing si yahoo designul google, noi pentru cine am optimiza?
    Acum serios, la ce design google te referi, cu ce e el mai prejos decat yahoo sau bing, si cu ce ma ajuta pe mine sa fac jingle.ro sa arate mai bine?
    -> Arhiva evolutiei celor 2 siteuri (bing nu intra in discutie intrucat in perioada asta era domeniu parcat)
    Google (a ramas constant minimalist fara a ingramadi deloc prima pagina, exact cum e si astazi, fara negru, galben sau alte combinatii)
    Yahoo! sau Yahoo! (s-a schimbat in randuri repetate)

Sau telefoanele Samsung din punctul meu de vedere sunt mai bune decat Iphone, in schimb un Iphone arata net superior ca si design si aspect fata de un Samsung. Si chiar si asa cu numar restrans de modele, cu performante uneori inferioare reusesc sa vanda.

Sper ca ai inteles de ce e important sa ti cont si de design. Ca si programare mi se pare gorgeous.

- La unele cautari sunt putin fortate rezultatele, as prefera mai putine dar mai precise pe cautarea mea.
    D R G

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Dragoș Vezi Post
    exact cum e si astazi, fara negru, galben sau alte combinatii
    Headerul de la google e gri inchis acum.

- La unele cautari sunt putin fortate rezultatele, as prefera mai putine dar mai precise pe cautarea mea.
    La motoarele de cautare e intotdeauna o problema de balanta intre precision si recall. Poti sa-mi spui te rog la ce queryuri te referi?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    De acord, asta voiam si eu sa zic. Scoate placeholder-ul de la input..
    Am facut sa dispara cand dai click. Si by default e selectat, astfel incat daca incepi sa scrii fara sa dai click, se sterge.
    Caut cu jingle.ro.

DRG
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Headerul de la google e gri inchis acum.
    Ala e doar un meniu, nu fundal. Ca si design eu zic ca trebuie schimbat. Propun sa faci un nou topic cu vot, astfel o sa vezi cati considera ca designul trebuie imbunatatit si cati il prefera pe cel curent in defavoarea unuia nou.

Citat Postat în original de puthre
    La motoarele de cautare e intotdeauna o problema de balanta intre precision si recall. Poti sa-mi spui te rog la ce queryuri te referi?
    "Tricou verde" - apar niste creioane colorate sau carioci pe primul rand. (Nu e foarte important, le pot ocoli dar daca ai reusi sa faci o selectie mai precisa te-ar ajuta si in alte cautari)
    "Pulover roz" - acelasi produs de foarte multe ori.
    D R G

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Ala e doar un meniu, nu fundal. Ca si design eu zic ca trebuie schimbat. Propun sa faci un nou topic cu vot, astfel o sa vezi cati considera ca designul trebuie imbunatatit si cati il prefera pe cel curent in defavoarea unuia nou.
    Poti alege intre doua designuri. Nu poti alege intre un design care exista, si unul care inca nu exista. Sunt de acord ca trebuie imbunatatit, pentru ca altfle nu as fi cerut pareri pe forum. Intrebarea e: cum?

"Tricou verde" - apar niste creioane colorate sau carioci pe primul rand. (Nu e foarte important, le pot ocoli dar daca ai reusi sa faci o selectie mai precisa te-ar ajuta si in alte cautari)
    "Pulover roz" - acelasi produs de foarte multe ori.
    Am notat, thanks!
    Caut cu jingle.ro.

DRG
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

Poti alege intre doua designuri. Nu poti alege intre un design care exista, si unul care inca nu exista. Sunt de acord ca trebuie imbunatatit, pentru ca altfle nu as fi cerut pareri pe forum. Intrebarea e: cum?
    E a doua oara cand raspunzi arogant pe baza interpretarii enuntului meu.
    Eu pot sa spun ca imi place designul unui site si nu trebuie schimbat, sau ca nu-mi place si trebuie schimbat, e atat de greu sa intelegi ce am zis eu?

Chiar nu cred ca pe tine te procupa mai mult sensurile cuvintelor dintr-un enunt decat esenta problemei.

Am incercat sa te ajut cu parerea mea. Nu sunt designer, dar iti pot spune ca pe mine ca si utilizator al siteului designul ma lasa rece, pe de alta parte ce stie sa faca siteul e gorgeous si ma impresioneaza, din acest motiv tot insist ca merita un aspect mai bun.

Intrebarea e: cum?
    Cel mai simplu raspuns: daca vrei sa dezvolti siteul si nu doar pentru a-ti aprofunda cunostintele de programare apeleaza la un designer. O pagina home si una pentru cautare nu o sa coste atat de mult incat sa nu-ti permiti.
    D R G

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Inca ceva.. "Ajutor cautare" cand ma duc pe link, apare un albastru mai inchis aproape ca nu il mai vad. Poti schimba eventual cu acelasi albastru mai deschis de pe numele firmei la hover. Si eventual o idee mai mare.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Preturile cum se updateaza? Sunt unele carti de pe libris care la tine apar inca cu reducere, desi de cateva zile nu mai este valabila reducerea si cartile au pretul full, ca sa zic asa

LE: de fapt nu, apare de 2 ori aceeasi carte, dar cu preturi diferite... nu-i normal. Adica ambele link-uri duc la libris, e aceeasi carte, etc, dar un pret e intreg, unul e cel vechi, cu discount... nu e normal asa. vad ca la toate cartile de la libris face asa. Cel putin la astea am testat
    Signatura lipsa

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Ca si design, ceva mai luminos ar fi mai OK. Imi place cum arata asta, de exemplu: www.ixquick.com (simplu, placut si eficient). Aspectul acum al primei pagini e cam mohorat.

La prima pagina trebuie sa dau scroll ca sa vad footerul: ar fi bun un design responsive, adaptabil la rezolutia vizitatorului.

Filtrul de culoare in fieldul de search este putin intuitiv si asezat eronat. Aproape ca nu l-am vazut. Pana nu am dat click pe el (mai mult din greseala) nu am vazut de functionalitati are. Un user normal nu o sa isi dea seama ca acolo are filtru de culoare.

O pozitionare a filtrului ca adminul acestei teme (cel din stanga) ar fi mult mai OK: MayaShop - A Flexible Responsive e-Commerce Theme Preview - ThemeForest

Ar fi OK un filtru de culoare float in partea staga, produsele asezate pe centru iar filtrul care exista deja, pozitionat in aceeasi locatie.

Blocurile de produse arata destul de trist / mohorate.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Inca ceva.. "Ajutor cautare" cand ma duc pe link, apare un albastru mai inchis aproape ca nu il mai vad. Poti schimba eventual cu acelasi albastru mai deschis de pe numele firmei la hover. Si eventual o idee mai mare.
    Era acelasi albastru. Acum l-am facut de culoarea siglei, si putin mai mare. Merci.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Preturile cum se updateaza? Sunt unele carti de pe libris care la tine apar inca cu reducere, desi de cateva zile nu mai este valabila reducerea si cartile au pretul full, ca sa zic asa

LE: de fapt nu, apare de 2 ori aceeasi carte, dar cu preturi diferite... nu-i normal. Adica ambele link-uri duc la libris, e aceeasi carte, etc, dar un pret e intreg, unul e cel vechi, cu discount... nu e normal asa. vad ca la toate cartile de la libris face asa. Cel putin la astea am testat
    A fost o problema la updateurile din unele feeduri, care-si schimba product id-urile. Dupa reindexare ar trebui sa fie in regula. merci.

E a doua oara cand raspunzi arogant pe baza interpretarii enuntului meu.
    Scuze daca am parut arogant, asta e ultimul lucru pe care mi-l doresc atunci cand isi da cineva cu parerea despre ce fac eu.

Am inteles ca nu iti place si ca ar trebui schimbat. Poate dupa cateva reiteratii asupra temei, o sa-ti schimbi parerea
    Caut cu jingle.ro.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    30

Implicit

NU am o problema cu negru .De ce evitam negrul:este o chestie pshihologica pe internet,arata-mi si mie te rog un motor de cautare cu negru sau un site mare de la noi care are negru.... in spatele lor sunt minti destule de bunicele de au 200 300mii/unici pe zii..Acel bugati poti pune si vernil pe el ca arata bine ,iarasi o chestie care tine de brain..este explicat putin mai sus chestia cu samsung si iphon..Dupa ce am schimbat desginu-ul la un site..a scazut rata de conversie la 20-25% de la 40%
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Pagina 9 din 17 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. motor cautare romanesc pentru produse
    De domd2u în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th February 2016, 21:50
  2. Scormoneste - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th March 2009, 17:30
  3. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2