15th November 2012, 14:29
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
puthre
Headerul de la google e gri inchis acum.
Ala e doar un meniu, nu fundal. Ca si design eu zic ca trebuie schimbat. Propun sa faci un nou topic cu vot, astfel o sa vezi cati considera ca designul trebuie imbunatatit si cati il prefera pe cel curent in defavoarea unuia nou.

Postat în original de
puthre
La motoarele de cautare e intotdeauna o problema de balanta intre precision si recall. Poti sa-mi spui te rog la ce queryuri te referi?
"Tricou verde" - apar niste creioane colorate sau carioci pe primul rand. (Nu e foarte important, le pot ocoli dar daca ai reusi sa faci o selectie mai precisa te-ar ajuta si in alte cautari)
"Pulover roz" - acelasi produs de foarte multe ori.
D R G
15th November 2012, 15:06
Inca ceva.. "Ajutor cautare" cand ma duc pe link, apare un albastru mai inchis aproape ca nu il mai vad. Poti schimba eventual cu acelasi albastru mai deschis de pe numele firmei la hover. Si eventual o idee mai mare.
15th November 2012, 15:08
Preturile cum se updateaza? Sunt unele carti de pe libris care la tine apar inca cu reducere, desi de cateva zile nu mai este valabila reducerea si cartile au pretul full, ca sa zic asa
LE: de fapt nu, apare de 2 ori aceeasi carte, dar cu preturi diferite... nu-i normal. Adica ambele link-uri duc la libris, e aceeasi carte, etc, dar un pret e intreg, unul e cel vechi, cu discount... nu e normal asa. vad ca la toate cartile de la libris face asa. Cel putin la astea am testat
Signatura lipsa
15th November 2012, 15:24
Ca si design, ceva mai luminos ar fi mai OK. Imi place cum arata asta, de exemplu: www.ixquick.com (simplu, placut si eficient). Aspectul acum al primei pagini e cam mohorat.
La prima pagina trebuie sa dau scroll ca sa vad footerul: ar fi bun un design responsive, adaptabil la rezolutia vizitatorului.
Filtrul de culoare in fieldul de search este putin intuitiv si asezat eronat. Aproape ca nu l-am vazut. Pana nu am dat click pe el (mai mult din greseala) nu am vazut de functionalitati are. Un user normal nu o sa isi dea seama ca acolo are filtru de culoare.
O pozitionare a filtrului ca adminul acestei teme (cel din stanga) ar fi mult mai OK: MayaShop - A Flexible Responsive e-Commerce Theme Preview - ThemeForest
Ar fi OK un filtru de culoare float in partea staga, produsele asezate pe centru iar filtrul care exista deja, pozitionat in aceeasi locatie.
Blocurile de produse arata destul de trist / mohorate.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)