imi place filtrul ala pentru culoare ....care e ideea?? exista un insert intr-o tabela pentru fiecare imagine.
Pai trebuie sa cauti ceva. Inteleg ca nu e foarte evident.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Culorile reprezentative ale produselor sunt detectate automat din fotografii cu un algoritm heuristic care poate face diferenta intre background si produs (in majoritatea cazurilor).
Caut cu jingle.ro.
nu ma impresioneaza designul, dar functionalitatea este totul!
Fa-l sa fie putin mai prietenos.Macar pe home pune un niste produse sau categorii ceva.Si evita negru...si poate te ajuta un coleg cu on logo mai frumusel...
Succes
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Prietenos in sensul ca ar trebui sa fie ceva produse sau link-uri spre categorii, etc pe homepage. Este cam goala pagina. Si mie mi s-a parut ciudat cand am intrat pe el. Arata ca si cum nu s-ar fi incarcat complet site-ul, lumea se asteapta sa fie ceva content in mijlocul paginii. Pune cele mai vizitate produse, cele mai noi, cele mai mari reduceri, etc
Signatura lipsa
Super util ,felicitari .
Daca google avea designul siteului tau atunci noi astazi optimizam pentru bing si yahoo.
Daca siteul tau ar avea designul google atunci ar musca dintr-o felie mare a tortului.
D R G
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)