Pagina 6 din 17 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 164

Subiect: Jingle.ro - Motor de cautare romanesc pentru produse

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

Implicit

Interesant conceptul, insa cred ca zilele lui sunt numarate. Nu ai absolut nimic original pe site, doar preturi, poze si link de afiliat. Nu cred ca mai dureaza mult pana o sa zboare din cautari.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Nu ai absolut nimic original pe site, doar preturi, poze si link de afiliat.
    Pai original e faptul ca poti sa cauti si sa gasesti produse relevante, eventual dupa culoare. Ceea ce ai spus tu se aplica si la o pagina de rezultate google, yahoo sau bing. Nu au nici una nimic original
    Nu cred ca mai dureaza mult pana o sa zboare din cautari.
    Din ce cautari sa zboare? Scopul lui Jingle e sa returneze rezultate la cautari pentru produse, nu sa apara in cautari pe alte motoare de cautare generice pe care daca incerci sa cauti "sireturi" iti returneaza poze cum sa ti le legi
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Atata vreme cat el e accesat direct de catre useri, nu o sa fie nici o problema.

Diferenta intre Jingle si Google, ca si concept, e ca ei returneaza paginile altora (cu content) in timp ce site-ul tau face search doar prin propriile linkuri de afiliat, pe care le ofera userului.

Ieri era un caz pe forumul google in care cineva intreba de ce a fost penalizat. Site-ul penalizat era un "blog" ce avea o singura pagina in care recomanda un produs (cu link de afiliat). Raspunsul: "not helpful, doorway page."

Chiar si tu, dupa cautarea jingle nu apari nicaieri.

Daca il vrei strict motor de cautare, pune noindex pe toate paginile, mai putin rootul. Pe el pui ceva util, astfel incat sa rankeze cu ceva (jingle, motor cautare haine, etc.)

LE: Ai niste preturi gresite in site: http://www.jingle.ro/?q=rca&color= Cablu audio triplu RCA la triplu RCA Manhattan / Cablu A/V dublu RCA - un RCA Manhattan 361200 / Cablu A/V dublu RCA - un RCA Manhattan 361286 ...

LE2: Acum am vazut ca ai si produsele indexate. Nu sunt putine deloc.

http://www.google.com/search?q=site%...w=1280&bih=610
    Ultima modificare făcută de Nichita; 8th June 2012 la 15:42.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

Diferenta intre Jingle si Google, ca si concept, e ca ei returneaza paginile altora (cu content) in timp ce site-ul tau face search doar prin propriile linkuri de afiliat, pe care le ofera userului.
    Mai mult de jumatate din magazinele online de pe jingle.ro nu sunt magazine afiliat. Jingle.ro face search prin toate descrierile produselor de pe siteurile inscrise (peste 140 de siteuri si peste 400.000 de produse astazi, cu cateva magazine noi inscrise in fiecare zi) iar inscrierea este complet gratuita.

Chiar si tu, dupa cautarea jingle nu apari nicaieri.
    Va mai dura ceva timp pana voi aparea la cautarea "jingle" pentru ca e o concurenta destul de mare pe keyword (jingle radio, protocolul jingle, jingle bells, etc) iar jingle.ro este foarte tanar

LE: Ai niste preturi gresite in site: Cautare rca Cablu audio triplu RCA la triplu RCA Manhattan / Cablu A/V dublu RCA - un RCA Manhattan 361200 / Cablu A/V dublu RCA - un RCA Manhattan 361286 ...
    Merci. Da, sunt unele feeduri gresite. Vor fi corectate in curand.
    LE2: Acum am vazut ca ai si produsele indexate. Nu sunt putine deloc.
    Da, e singurul motor de cautare de produse din Romania care pune linkuri follow spre magazinele de pe care pot fi cumparate produsele. Daca studiezi celelalte motoare de cautare de produse (shoogle, shopmania, price.ro), acestea afiseaza descrierile copiate din magazinele care comercializeaza aceste produse fara nici un link cu follow spre paginile produselor pentru a da credit magazinului original, si mai mult, indexeaza si paginile cu rezultate la cautari.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.417
    Putere Rep
    91

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Da, e singurul motor de cautare de produse din Romania care pune linkuri follow spre magazinele de pe care pot fi cumparate produsele. Daca studiezi celelalte motoare de cautare de produse (shoogle, shopmania, price.ro), acestea afiseaza descrierile copiate din magazinele care comercializeaza aceste produse fara nici un link cu follow spre paginile produselor pentru a da credit magazinului original, si mai mult, indexeaza si paginile cu rezultate la cautari.
    In momentul in care ai un anumit text si link dofollow catre sursa, practic ii spui lui Google: uite, de aici am copiat textul, nu am nimic original pe site.

Avantajul shopmania / price.ro este faptul ca ii obliga pe cei care au site-urile inscrise la ei, sa le puna un link dofollow in schimbul inscrierii. In cazul asta, magazinele apar ca fiind cele care au copiat textele de la shopmania / price, datorita linkurilor care ii recomanda ca si "sursa" a informatiei.

Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

In momentul in care ai un anumit text si link dofollow catre sursa, practic ii spui lui Google: uite, de aici am copiat textul, nu am nimic original pe site.

Avantajul shopmania / price.ro este faptul ca ii obliga pe cei care au site-urile inscrise la ei, sa le puna un link dofollow in schimbul inscrierii. In cazul asta, magazinele apar ca fiind cele care au copiat textele de la shopmania / price, datorita linkurilor care ii recomanda ca si "sursa" a informatiei.
    Exact. Si mie asta mi se pare o "magarie"
    Caut cu jingle.ro.

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    37
    Posturi
    326
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

M-am jucat și eu un pic cu Jingle și-mi plac aspectele enumerate de Puthre (testate ca și simplu utilzator de internet - pentru că, până la urmă, pentru publicul larg este destinat). Corect, se mai putea umbla un pic la aspect pentru că utilizatorul random va pune accent și pe treaba asta, dar, cred că va găsi Puthre o soluția potrivită.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.081
    Putere Rep
    61

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Astazi, pentru prima data, am intrat si eu sa vad cu ce se mananca jingle .. si sincer, nu am ramas foarte incantat.

Nu ma intereseaza cum arata, daca site-ul imi ofera ce am eu nevoie ... poate sa fie si in culorile curcubeului cu butoane in cele mai ciudate forme ..

Exista un singur motiv mare si lat, care pe mine ma face sa dispar repede .. filtrele de cautare ..

Chiar ma interesa sa gasesc niste "pantofi sport maro" .. si cautarea mi-a returnat o multime de rezultate neinteresante .. adica multi pantofi, nu neaparat sport si multi pantofi de dama .. chiar si un sacou .. am cautat filtre care sa-mi afiseze numai rezultate pt barbati .. si am ramas dezamagit

Acum ceva vreme, trebuia sa caut pentru cineva un televizor si aveam specificatii clare: diagonala "atat", luminozitate "atat", sa aibe tuner, mufe x si y, boxe incorporate, etc.. crede-ma ca nu am gasit pe nici un site atatea filtre, unele le avea emag, altele pcgaraje, altele compari .. etc, dar niciunul nu le avea pe toate .. si am pierdut juma' de zi deschizand sute de oferte si verificandu-le manual ca sa gasesc ce era nevoie.

In momentul in care voi gasi asa ceva, voi ramane adicted for life
    Prefer sa dau cateva click-uri in plus selectand filtrele, decat sa rasfoiesc 10 pagini si sa ma plictisesc cautand ce am nevoie.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

@AntonioTony Merci de feedback. Jingle se bazeaza mai mult pe sirul de interogare si mai putin pe "filtre". Are si "faceted browsing" care de multe ori iti sugereaza ce cuvinte ai mai putea adauga la sirul tau de interogare, dar se bazeaza mai mult pe rezultatele pe care le are el disponibile si probabil ca nu ti-a sugerat "+barbati". Ai incercat sa cauti "pantofi sport maro barbati"?
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    80

Implicit

Am refacut designul la jingle.ro. Am incercat sa fie mai "web 2.0", nu stiu cat mi-a reusit.
    Criticile, sugestiile precum si trollingul sunt binevenite.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 6 din 17 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. motor cautare romanesc pentru produse
    De domd2u în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th February 2016, 21:50
  2. Scormoneste - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th March 2009, 17:30
  3. Murfi - motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 2