Ideea este intr-adevar originala si cu siguranta a facut ceva "valva". in schimb, ca si in postarile de mai sus, zic si eu ca design-ul e putin cam neprietenos.
Sunt placut impresionat de cautarea pe culori si de design! Sunt adeptul lucrurilor simple si intuitive. Se vede ca ai muncit la el... dar nu stiu cum stai pe partea de marketing! Degeaba ai un produs bun de care nu stie "nimeni"... succes
Update: Am imbunatatit rezultatele si dupa intentia de cautare ref pret:
Cautare pantofi dama la reducere
Cautare pantofi dama ieftini
Cautare pantofi de lux dama
Caut cu jingle.ro.
Update: Pentru afiliatii 2P care au nevoie sa caute produse pe anumite nise pe care sa le promoveze, pot adauga optiunea " shop:2p" pentru a cauta produse doar in magazinele afiliate 2Parale.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Acum si cu speling suggestions, la acelasi pret - Cautare pijma barbt
Ai vrut sa scrii spelling?
Caut cu jingle.ro.
Frumoase fatucile in pijama. De camere foto nu stiu ce sa zic.
Adica mai verifica ce genereaza cautarea
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In exemplul dat de tine imi apare
Si daca dau pe linkul propus, imi gaseste 92 de rezultate din care doar 4 relevante. E o greseala?Ai vrut sa scrii pijama barbat?
Hehe
Daca nu erau poze cu produsul, nu iti dadeai seama ca sunt pentru femei pentru ca nu scrie nicaieri, de aia nu sunt filtrate. Daca erau mai multe rezultate mai relevante, nu apucai sa le vezi pe astea, dar cum nu sunt -> asta avem, cu asta defilam. Iar despre camera foto:
"High ISO 6400 Sensibilitatea ISO ridicata, de pana la 6400, specifica noului aparat, permite surprinderea detaliilor chiar și in cazul unor cadre cu o luminozitate scazuta, cum ar fi o cina romantica la lumina lumanarilor, a unei plimbari pe plaja in timpul nopții sau a unei petreceri in pijamale alaturi de prieteni." Sigur, nu e tocmai relevant, dar de aia e si printre ultimele rezultate.
LE: Mai fac niste verificari pt ca am gasit ceva dubios, intr-adevar.
Ultima modificare făcută de puthre; 10th May 2012 la 16:08.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)