@1nesco, @mike07 Am gasit si rezolvat niste probleme de stemming la cuvintele ce au diacritice in mod normal la sfarsit, cum ar fi "barbați". Acum e ceva mai bine.
Caut cu jingle.ro.
Prefer rezultate relevante cand caut pijama babrati. Plin de fatuci, adevarat, frumoase, dar io tot pijama pt mine vreau
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Desi sunt destul de ok referitor la cum arata in momentul de fata, as aprecia un design mai bun. Pe de alta parte eu nu stiu alte designuri facute de tine si nu as vrea ca asta sa creeze o obligatie din partea mea in a il folosi (s-ar putea sa nu avem aceleasi gusturi) si nu as vrea sa muncesti degeaba iar munca ta sa nu fie folosita. Asta m-ar face si pe mine sa ma simt prost si din cauza asta sunt destul de reticient la oferta asta
Caut cu jingle.ro.
Salut,
Interesanta idee. Am cautat "pijama barbati" si rezultatul e destul de ok.
Totusi la "Produse Similare" sunt o gramada de filme etc... nimic despre pijama ..
Nu prea sunt "similare".
Link:http://www.jingle.ro/produs/Pijama-c...barbati_435637
Hmm..ar merge o lada de bere
observ ca ai link dofollow la toate produsele catre toate magazinele .... nu stiu daca nu e vazut ca doorway site
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Pai daca nu stii, de ce zici?
Nu e nici o legatura intre doorway pages si linkurile dofollow. Citeste si aici: Cloaking, sneaky Javascript redirects, and doorway pages - Webmaster Tools Help
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Merci. A fost intradevar o problema la produsele similare pe tot siteul. Acum e rezolvata.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)