23rd November 2012, 22:18
1 out of 1 members found this post helpful.
[QUOTE=puthre;229115](majoritatea rebuturi intre noi fie vorba) lor si altceva nu mai exista.
Nu chiar rebuturi..sa inteleg ca mac de 13 cu 25% discount e rebut - pentru mine a fost super deal ? sau ipad-ul mini la jumatate de pret (chiar daca a fost stoc foarte mic?
La ce valva s-a facut cu acest Black Friday ma asteptam la un stoc mult mai mare si mai ales la site-uri functionale.toti se dadeau mari inainte ca rezista fara probleme. Dupa au venit iar cu placa - am avut trafic triplu, nu ne asteptam!
23rd November 2012, 22:31
3 out of 3 members found this post helpful.
puthre, daca au fost rebuturi sau nu, ce importanta are? S-au gasit clienti pentru fiecare "rebut" astfel incat toate stocurile s-au epuizat. In final sunt peste 80.000 de clienti multumiti, asta e ceea ce conteaza.
Da, e aiurea ca produsele pe care mi le planificasem sa le cumpar (niste obiective foto plus alte chestii) nu au aparut in promotie la niciunul din magazine, dar asta e. Daca eu sunt nemultumit, nu inseamna ca toata lumea e. Nimeni, nicaieri in lumea asta nu o sa scoata la promotie produsele care se vand oricum.
Chiar si asa, au fost destul de multe produse cu preturi interesante, ipad, televizoare cu reduceri de 2000 ron, laptopuri, etc...
Ai ceva impotriva lor, ce ti-au facut? Esti mult prea exagerat si-ti pierzi credibilitatea.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 23rd November 2012 la 22:37.