Nu s-au lasat mult timp asteptate reactiile. Totusi intre 100 ron(emag) la 10 ron(aukro) e ceva distanta.In Programul de Afiliere de pe Aukro.ro poti castiga 10 RON pentru fiecare nou Utilizator.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Sa ziceam ca nu am fost prea atent si nici nu am cautat foarte bine (greseala mea). Nu vad ce e atat de impresionant ca nu am auzit pana acum de emag... Nu m-am apucat de mult timp de facut site-uri... Dar gata cu offtopic. Recunosc ca am gresit si imi cer scuze...
aukro aveau deja campania asta de afiliere, dar primeai 5ron/utilizator valid
la emag primesti cei 100 de ron daca aduci 50 de vizite, parca asa citisem
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Amazon are comision 4% iar la volum mare de trafic poti ajunge la 8%. 3% mi se pare potrivit. Oricum e un pas mare pentru afilierea din ro, eu zic ca or sa aiba succes. Eu o sa ii folosesc.
Din poll-ul privind modalitatea de a comanda reiese ca 30% (din cati au votat pana acum) dau comanda telefonic atunci cand cumpara de pe magazinele online. Din cate am inteles de pe site-ul eMag, pentru aceste comenzi nu se acorda comision. De asemenea nu se acorda comision daca cumparatorii utilizeaza un anumit voucher. Daca afilierea se face pe firma, comisionul de 3% are TVA inclus, deci nu este de 3% plus TVA. Tinand cont de toate acestea, ca si potential publisher nu ma declar un fan. Pentru eMag insa sistemul de afiliere va fi benefic.
Acest sistem in acest moment de criza economica il consider un excelent viral. Pun pariu ca in scurt timp vor aparea si alte magazine online mari care vor adopta un astfel de sistem si nu pentru a avea beneficii directe din actiunile venite prin sistem, ei vor avea de castigat datorita reclamei de care se vor bucura avand marca pe toate blogurile/website-urile.
Lucian
Si uite asa isi face eMag reclama gratuita pe siteurile noastre..... Recunosc ca am pus si eu, dar o sa zboare in cateva zile reclama de pe site... Am o gramada de afisari si clickuri, dar degeaba.... 99,9% dau click din curiozitate sau pt ca arata frumos reclamele. Cine vrea sa cumpere de la eMag sau de la alt magazin online, se duce direct la adresa siteului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)