Pagina 103 din 414 PrimulPrimul ... 35393101102103104105113153203 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.021 la 1.030 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Daniel Vezi Post
    wow, mi-am luat (probabil) primul negativ.
    te enervezi repede și fără rost, sari cu negativ la ce era o glumă , apoi arunci cu "Intre ipad si un gratar", pentru care ar trebui să dau și eu negativ, dar nu-mi stă în caracter.
    "greșeli gramaticale"? "chioscul de la mine de la bloc e concurent cu emag"?

conform Mfinante, Evomag a avut în 2011 o cifră de afacere de 8 mil €, cum spuneam, departe de Emag (141 mil. €), dar totuși poate cu 1-2€ mai ult decât "chioșcul de la blocul lui Tom". (atenție, ironie - pentru unii e nevoie de marcaj altfel sar cu negative)
    din lista respectivă am uitat Oktal.
    Dedeman a avut profit 54 mil € - odată ce lansează oficial partea de comerț online (desigur, trebuie să-l anunțe și pe Tom întâi), eu îi văd ca pe un concurent serios.
    promit destul de multe (cu rețeaua lor destul de mare se poate face ceva destul de drăguț, dai comanda de pe site și ți se rezervă în magazin, sau îți aduc ei acasă, nu curierul - în aceeași zi, nu a doua zi).

dar poate toate astea sunt offtopic, n-aș mai vrea un negativ de la alt utilizator fără simțul umorului
    Iti recomand sa te ocupi de domenii si greselile mele. Altfel as prefera sa explici:

concurenți emag sunt- mici într-adevăr, dar există (pentru locul 2 avem evomag, pc garage, koyos, etc.)
    Daca concurentii sunt mici, atunci orice firma mica devine concurent emag. De aceea ti-am raspuns. Iar locul 2, nu stiu cum l-ai decis tu, pe baza la ce?

de curând a intrat și Dedeman în online
    Ti-am raspuns si la partea asta. Acum sper sa intelegi ceea ce scriu, cu tot cu greseli.

Nu-mi pierd timpul sa-ti explic, pentru ca oricum nu cred ca poti sa intelegi. Pe voi va doare de reputatie, mai multe decat de subiectele discutate in sine. Ramane la marketplace, ca oricum pt asta ati venit pe forum.

Tom citeste si studiaza toata ziua, asa ca nu trebuie sa ma anunte nimeni, aflu eu daca apare ceva. Am crezut ca ai tu ceva informatii de "interior" cum ca Dedeman intra in competitie cu emag pe gratare, sau in profitshare cu suruburile. Din pacate nu dedeman e subiectul aici, ca sa-ti pot spune si parerea mea despre ei. Deschide un topic si iti explic acolo, daca nu aberezi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu-mi pierd timpul sa-ti explic, pentru ca oricum nu cred ca poti sa intelegi.
    Explicatia implica niste notiuni de fizica cuantica, asa-i? Teach us, master!

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Explicatia implica niste notiuni de fizica cuantica, asa-i? Teach us, master!
    Faceti topic separat "tetele", ca nu are lagtura cu emag si mai ales cu profitshare, fie ca foarte multi cred ca un magazin fara "add to cart" e concurent emag.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Sugerez moderatorului sa-i faca lui Tom un loc special de "joaca"pe Seopedia

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @Daniel - Dedeman vs eMAG? nu au nici o treaba unul cu altul, chiar daca dedeman isi lanseaza magazin online (lucru de care eu ma indoiesc) nu poate sa-i concureze pe cei de la eMAG?
    pentru că se pare că am devenit purtător de cuvânt neoficial al Dedeman pe forum, câteva precizări:
    - au început luna aceasta
    - magazinul online este deja "lansat" - a se vedea dedeman.ro/bacau .
    - în faza de pilot se primesc comenzi online și se fac livrări în județul care i-a "consacrat" - Bacău.
    - între timp ei urcă pe site produsele
    detalii sunt și pe pagina de facebook "dedeman.ro"
    "nișe total diferite" - poți comanda "polizor unghiular" de pe ambele, iar de pe Emag poți comanda asigurări, pachete turistice și pampers (s-a dus imaginea lor "eMAG are IT"). (btw: "polizor unghiular" nu e prin parteneri, ci e vândut de Emag)
    faptul că aceste două companii mari renunță intenționat la imaginea de care vorbește Dragoș poate să nu placă unora (și mă trec și pe mine aici), dar există niște studii și niște calcule. Mișcarea Dedeman poate să aducă beneficii și pe aici (e foarte probabil să introducă în 2013 și ei un program de afiliere, sper să urmeze exemplul Altex și să angajeze un "affiliate mastermind" - se știe el :-) )

cât despre "de unde știu eu cine aspiră la locul 2 în comerțul online" - aș vrea să spun că mă bazez pe un algoritm foarte complex pe care nu-l explic căci nu va fi înțeles de unii, însă e destul de simplu: cifrele publice de la Ministerul de Finanțe. spre exemplu, în 2011 PC Garage a avut o cifră de afaceri de 1/6 din cea a Emag. poate părea "mică" în comparație cu Emag, dar este suficient de mare pentru a propune PCG ca și candidat la locul II.
    (pentru cine este sceptic: emag are RO14399840, PcG are RO14642914)

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    34

Implicit

Intr-adevar daca selectezi bacau la judet si oras cand intri pe Dedeman.ro iti apare un buton de "Adauga in cos" la toate produsele. Daca schimbi localitatea chiar in pagina produsului, butonul dispare.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @Tom - in unele privinte iti dau dreptate, dar ce legatura are din punct de vedere a managementului si a logisticii eMAG cu un comerciant de haine ce e foarte posibil sa fie integrat in marketplace anul acesta? Comenzile se duc direct catre comerciant, eMAG proceseaza comenzile si le trimite mai departe la comerciant, iar de acolo e treaba lui sa respecte conditiile impuse de eMAG ca doar nu crezi ca o sa comand o camera foto, un slip de baie, o masina de tuns iarba si un parfum, iar toate o sa-mi vina ambalate intr-un colet mare?
    Pai depinde ce vrei pt clienti. 4 transporturi = 4 costuri = 4 telefoane (minim de la curieri) = 4 date de livrare = ..... Sau UN singur transport, ideal si ala gratuit?

La amazon vine 1. Si te mai si intreba, le vrei repede, separat, sau toate o data.

Marketplace cu multe magazine se poate dezvolta cu un singur transportator (shipped by emag), dintr-un warehouse comun. Dar cum exista deja multe magazine cu astfel de modele in europa + amazon, avem (au) de unde invata.

Eu am incercat acest tip de business pe costo in 2010, marketplace+ asigurari+ travel+banci+ internet+tv... si l-am oprit. Din mai multe motive, dar unul dintre ele era logistica. I-am rugat pe vendori sa faca ori shipping gratuit catre client, ori gratuit catre un warehouse in bucuresti, de unde sa plece O singura comanda.

Eu unul comand de toate, pt ca imi fac shopingul doar online, si de obiecei 1 data pe luna. In rest doamna face browsing, si da add to cart, iar cand totul e gata, dau order.
    - haine bebe
    - incaltaminte bebe
    - electronice acasa
    - necesare birou
    - haine eu si doamna
    -...........

Eu asa cumpar.

Dupa, daca amesteci vendorii, devii comparator. Complex pt platforma. Iar la haine ce aduci? La incaltaminte la fel?

Apare si problema de brand, care eu cred ca e destul de mare. Emag = it. Asta a fost brandul. Acum usor, usor se duce. Si parerea mea e ca-si fac viata gea cu marketplace. Acum ceva timp aveau nevoie de "cifra de afaceri" ca sa vanda, dar acum?

Back to profitshare.

Avantajele sunt clare pt ei si pt afiliati.

Cred ca afiliatii se vor separa, la fel si advertiseri. O sa fie o bataie mare pe afiliatii buni, si pe advertiserii buni, si restul ori merg in paralel, ori se decid catre o platforma. Trebuie sa castige advertiserii buni, si totul e ok, afiliatii vin singuri. Advertiserii cu siguranta vor alege doar o platforma de afiliere.

Se pune intrebarea? De ce nu au cumparat 2 parale? Bani au cu siguranta!
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th March 2013 la 01:53.

IulianB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Posturi
    73
    Putere Rep
    25

Implicit

Se intampla ceva cu aprobarea comisioanelor?
    Am cateva de luna trecuta in asteptare!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

100 lei au disparut din cont de aseara pana azi. Nici o explicatie. misto.
    Abia ii laudasem ieri...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    100 lei au disparut din cont de aseara pana azi. Nici o explicatie. misto.
    Abia ii laudasem ieri...
    A dat tonta ieri o noua ordonanta "ia si fugi"
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19