Ce-mi plac raspunsurile celor de la suport Profitshare, dupa ce citesti esti si mai nelamurit... Pierdere de timp.
Dupa discutiile voastre de aici parca s-a aprins un bec legat de articolul asta 79.080 Lei (fara TVA) - o singura plata in luna iunie - Marketing afiliat - Profitshare Blog
N-o fi chiar emag afiliatul respectiv? Daca tot isi pune linkuri in newsletteruri inseamna ca si incaseaza ceva. Foarte probabil sa incaseze altcineva banii si nu direct Dante.
Cum o fi?
@Marius Morariu, suma e prea mica pentru afiliatul eMAG. Daca scoteau doar atat nu se oboseau sa trimita chiar si 3 newslettere pe zi.
Revenind la oile noaste, este ciudat ca nu mai prind comisioane mari (>100 lei), de obicei aveam cateva (peste 5) lunar. In ultimele 2 luni, cel mai mare comision l-am inregistrat la Evomag (LOL) Se mai confrunta cineva cu aceasta "situatie"?
Ultima modificare făcută de LensFlare; 10th July 2013 la 16:10.
Suma nu e deloc prea mica. Ca sa scoata banii aia (calculat cu 3%) trebuia sa vanda de 2.636.000RON, adica 26,36 de miliarde de lei vechi.
@LensFlare - Eu ma confrunt, de la inceputul lunii am 0 pe linie
@irealx, inseamna ca eu sunt foarte norocos. Ma plang aiurea cand pe aici sunt persoane ce nu au facut 1 comision in 10 zile...
@LensFlare - Deci tu ai inregistrat comisioane si te mai plangi?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)