Te rog, opreste-te !
Tu esti cea mai graitoare dovada ca totul poate fi bine.
Pot sa te intreb in ce perioada ai migart? Poate sunt comenzi recurente, din luna trecuta...
Te rog, opreste-te !
Tu esti cea mai graitoare dovada ca totul poate fi bine.
Pot sa te intreb in ce perioada ai migart? Poate sunt comenzi recurente, din luna trecuta...
N-are cum. Ai setat sa-ti arate conversiile pentru luna curenta, iar acolo suma aprobata este de 50 de lei pe cand la castigul curent ai 787. Acei 787 sunt din luna trecuta sau lunile trecute nicidecum din luna curenta. Tu ai primit voucher-ul de care spui?
Si eu am avut asa la inceput de luna pentru ca am migrat in ultima zi si desi am cerut voucher-ul el nu se generase si imi apare la castigul curent suma care am cerut-o pentru voucher -24% (TVA-ul), iar apoi dupa ce am dat cateva mail-uri la suport am primit voucher-ul si mi-au scazut din castigul curent contravaloarea lui fara tva.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Am migrat pe data de 30 daca retin eu minte. Voucherul a fost solicitat si emis inainte de migrare si l-am folosit. Cum spuneam, in Profitshare 2.0 am intrat cu 2,3 lei.
Felicitari, arata bine!
N-ai spus media de click-uri pe zi, dar oricum se vede ca ai si un trafic frumos.
La mai multe!
Sigur sunt comisioane care au fost in asteptare inainte de migrare si s-au procesat acum.
Asa, chiar daca ai migrat cu 0 lei castig curent, faptul ca luna curenta ai x lei comisioane aprobate, evident acum ai in castig curent x lei comisoane aprobate + suma comisioanelor aprobate din cele in asteptare la momentul migrarii (luni anterioare).
Sper ca m-am facut inteles.
@BlogdeProst
Deschide pls un ticket daca crezi ca e ceva in neregula.
Ce vezi in coloana din stanga sus la CASTIG CURENT sunt comisioanele care erau in asteptare pana in 30 iunie si care au fost aprobate luna asta. Ce vezi pe mijloc la "Total comisioane in perioada selectata" sunt statisticile pentru luna in curs. Suma din stanga sus cuprinde si com aprobate pe care le vezi pe mijloc pentru luna in curs.
LE: Vad ca a raspuns si Claudiu mai sus.
Multumesc pentru lamuriri.
@Claudiu Farcas - Nu am zis ca e ceva in neregula. Nu traiesc din asta ca sa ma agit prea mult. Sunt bani de benzina.
Ultima modificare făcută de BlogDeProst; 10th July 2013 la 18:44.
La voi se contorizeaza linkurile PS? Eu am dat acum de test un click pe mai multe linkuri si nu apar in interfata de administare... e doar la mine?
Nu se actualizeaza la secunda.
Ok. Mai astept...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)