Eu am cam asa luna asta:
Aprobate: 60 de lei
In asteptare: 600 de lei
Anulate: 350 de lei
O fi bine?
Eu am cam asa luna asta:
Aprobate: 60 de lei
In asteptare: 600 de lei
Anulate: 350 de lei
O fi bine?
Mai intrebi?
BlogDeProst.... felicitări!
Nu, trebuie sa rezolvam problemele principale. Fuga nu e o rezolvare. Faptul ca discutam aici si nimeni nu are curajul sa deschida subiectul in mod oficial spune multe despre noi. Vrem un sistem corect? Pai hai sa punem umarul!
Prima oara trebuie sa discutam, sa vadem ce si cum... Trebuie sa ii facem sa inteleaga ca nu este normal ceea ce se intampla. Ba chiar e rau, si cand spun rau spun in primul rand pentru ei. Pe termen lung....
Cred ca n-ar mira pe nimeni. Ma gandesc totusi respectivele sume sunt confidentiale...
Nu te bucura, inca se mai poate... La anulat cu ele !!! Glumesc, iti doresc la mai multe!
Salut sefule! Stima! Vorbeste-ne si noua despre strategia ta .
Daca nu, poate ne spui macar la ce medie de click-uri pe zi ?
Si la mai multe!
Cam multe anulate comparativ cu cele aprobate, dar macar sunt...
Acum observ ceva ciudat. Imi spune ca luna aceasta am comisioane aprobate 60 de lei, dar cand am trecut la noua platforma aveam in cont cativa lei.
Pe langa aia 60 de lei, am aproape 800 de lei in coltul din stanga sus. Adica platibili. Nu prea inteleg de ce in grafic scrie 60 de lei, cu toate ca de la data de 1 iulie am facut aproape 800 de lei.
Auzi, hai ca tu ne iei peste picior ...
Adica ii facusi 800 din 60?
Serios: Ai grija ca au ceva probleme cu rapoartele. Le-am semnalat problema dar nu au luat-o in serios. Graficul care apare in Dashboard ofera statistici diferite fata de "Total comisioane în perioada selectată" din susul paginii Dashboard.
Nu am inteles clar ce le genereaza eroarea aia, dar probabil la una sunt incluse si veniturile venite din recurenta si la alta nu.
Bine ca ai pus blur...
Bifeaza in grafic toate optiunile si vei vedea ca sunt diferentele de care am zis ...
Cu click-urile vad ca stam cam la fel.
Eu cred ca au ceva probleme cu sistemul....
Cred ca avem o PROBLEMA mare....
Hai ca a mai crescut putin suma.
Ultima modificare făcută de BlogDeProst; 10th July 2013 la 18:25.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)