O vânzare astăzi... recurență de EXACT 11 ore. Noroc chior. Asta înseamnă mai nou profitshare...
emag.JPG
O vânzare astăzi... recurență de EXACT 11 ore. Noroc chior. Asta înseamnă mai nou profitshare...
emag.JPG
Tibi, care e procentul la perioada de recurenta in aceeasi zi pe ultimele 30 zile, pe contul tau? Care e comanda cu cea mai mare perioada de recurenta, din nou pe ultimele 30 zile?
Pe ultimele 30 de zile,
emag.JPG
... deci recurență maximă 24 zile.
(se pot observa zecimalele din procente, semn că totuși am avut ceva vânzări)
Luna curentă, de când emag este afiliat:
emag2.JPG
... recurență maximă 2 zile, pentru o singură comandă. 3 comenzi sunt cu recurență minimă.
Am înteles că o fi sezon de concedii, oamenii alocă în alte părți banii, etc. Însă situația s-a schimbat radical de când emag a devenit afiliat.
Probabil un comentariu similar, cu cele 2 rapoarte va fi și mai elocvent la sfârșitul lunii.
Voi, ca și companie distinctă, Conversion Marketing, ar trebui să aplicați "legea" și pentru emag, că ceilalți advertiseri nu umblă cu newslettere "resetoare".
Apreciez că urmărești acest topic. Ai putea să fi total indiferent, în "silenzio stampa". Profitshare 2.0 mai are șanse să reglementeze ceva prin faptul că tu mai culegi din feedback.
Ultima modificare făcută de tibi78; 11th July 2013 la 14:12.
Ma baieti voi nu vreti sa intelegeti ca eMAG nu este advertiser in profitshare, ci afiliat ca si noi? Faceti si voi afiliere pentru alte magazine ca doar deia s-a lansat profitshare nu?
Bine, dar atunci era corect să anunțe (că poate unii ca mine nu pricep dedesubturile) ... emag nu vrea să mai fie promovat. "Avem campanii la TV, pe NET, 1 milion de abonați la newsletter"... alegeți alți advertiseri sau valea.
SAU, sa avem advertiseri in domeniu...
Are cineva comisioane realizate la flanco, electro fun, pc fun?
Ce am avut de zis, am zis... (de rău)
Mă simt obligat să zic și de bine. Am prins azi la ora 14 o comandă cu recurență din 16 iunie 2013. Greu de crezut, dar mai scapă câte unu de ăsta rătăcit.
Si nu este vorba de un router sau stick... Sa zicem ca parca te mai incurajeaza.
Te incurajeaza un comision? Pai atunci de ce ar renunta la newsletter si asistentul ala daca la afiliati le mai arunca din cand in cand un comision si gata ii mai incurajeze un pic.![]()
Da, este adevărat, de aceea am specificat recurența... ai recurență, ai comision... ai newsletter ai încurajări![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)