e mare suma? intreb pentru ca vreau vad dupa ce criterii vor vira banii.
e mare suma? intreb pentru ca vreau vad dupa ce criterii vor vira banii.
Stiu ca sunt destui afiliati care au vandut asigurari RCA la eMAG si poate are cineva bunavointa sa-mi raspunda si mie la o intrebare. Am inregistrat ieri un comision pentru o asigurare RCA, iar acesta a fost respins azi (la 20 de ore dupa ce a fost inregistrat), ati mai avut cazuri de genul acesta?
E prima data cand am un comision pentru o asigurare RCA respins.
In trecut am vandut si eu prin firma mea asigurari RCA si stiu ca e destul de complicat sa anulezi o asigurare RCA, in plus la achizitia online implica si plata cu cardul, deci cred ca e si mai complicat.Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Safety Broker de Asigurare S.R.L., partener certificat in eMAG Marketplace.
Politele de asigurare RCA sunt emise in mod automat, fara confirmarea telefonica a datelor completate. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora.
Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, va rugam sa ne instiintati pe email la adresa asigurari@emag.ro. Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La voi da cu minus?Profitshare - Profitshare.ro.png
Este posibil ca plata sa nu fi fost procesata. La roviniete se intampla frecvent.
In 2p se intampla asta cand se foloseste voucher pentru comanda. Totusi, la comision apare cu - insa tie nu iti scade nimic din suma. Ar trebui sa le dai un email sa vezi ce se intampla.
Am optat pentru plata automata si nu vad sa se fi facut pe 22. Documentele apar aprobate. Mai e altcineva in situatia asta?
Platile se proceseaza pana pe data de 5 a lunii viitoare.
Felicitari!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Sorin Vlaicu este probabil cel mai bun exemplu ca se poate face afiliere: omul tace si face... 8 milioane de euro vanzari generate inseamna comisioane de 240.000 de euro si nu exclud ca el sa fie cel despre care se vorbeste aici 79.080 Lei (fara TVA) - o singura plata in luna iunie - Marketing afiliat - Profitshare Blog
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)