De pe blogul PS.Astfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
De pe blogul PS.Astfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
[off-topic, partial]@Amalia.Veronica: ce parere ai sa te prezinti, mai intai, la rubrica relevanta - regulamentul & stuff? [/off-topic, partial]
@LensFlare -de aici: Rezultate Black Friday fara precedent pentru afiliereAstfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Mersi, am vazut acum, 46 mi se par totusi cam putini.
Felicitari Dragos pentru performanta. Te felicit pentru ca daca mie mi se pare greu in sectorul B2B sa scot acea suma dintr-un foc, apai in sectorul B2C e cu adevarat o ditamai realizare. Felicitari inca o data.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
FashionUp in Profitshare:
Castiga pana la 12% comisioane de la FashionUp - advertiser nou
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@Marius
Am spus la general pentru ca se aplica pentru toate. De aceea am si dat quote la mesajul tau ca sa se inteleaga ca e valabil si pentru acel context.
Nu se suprascrie/deduplica niciun cookie de afiliere prin campaniile eMAG pe bloguri sau orice alte medii.
Acum mai clar de atat as putea sa vin cu lista bloggerilor care au fost implicati in campania de BF, insa nu este un subiect care sa priveasca Profitshare sau sa aiba vreo legatura cu afilierea + e strict strategia advertiserului. Plus ca in realitate nu stiu si nici nu am de ce sa stiu lista respectiva; cum nu stiam ca @lovelife a avut campanie platita.
Ce stiu este ca link-urile stiu ca de forma emag.ro/?ceva identificator in capat.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 27th November 2013 la 23:25.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)