Un mic Black Friday azi. Vad ca lumea tace..![]()
in cazul meu nu sunt prea multe de zis ... intr-advevar se simte ca e un mic BlackFriday in vanzari dar nu e nu stiu ce ... oricum mai slabutz decat ma asteptam![]()
Ca si comisioane am egalat ce am avut de BF. Totusi, cred ca e un pic trist, tinand cont ca sunt comisioanele intregi acum iar reducerile mi se pare mai interesante ca de BF, macar ca numar de produse![]()
Timand cont ca nu m-asteptam la nimic, e foarte bine!
Un bonus la care nu ma gandisem![]()
Exista clauza de mai sus in T&C a mai multor magazine din profitshare. Oare regula respectiva exclude in totalitate folosirea linkurilor de afiliere pe site-uri a caror activitate principala este compararea preturilor?
Daca site-ul are un blog nume_site.ro/blog in care postez un articol unic si un link de afiliere spre un produs emag am incalcat T&C?
Sau o pagina care contine informatii/comentarii despre magazin fara sa contina informatii despre alte magazine poate sa contina un link de afiliere? ex: www . peliti . ro/site/altex-romania.html (peliti.ro este un compartor de preturi)
In sfarsit apare referer la comenziStii de unde a venit click-ul ce a generat conversia
Poate in timp ofera si mai multe statistici, dar poate se misca ceva mai repede
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
no asa parca mai vin de'acasain sfarsit!
Avand in vedere ca suntem mai multe persoane care nu avem procesat nici un comision de la Black Friday incoace, va anunt ca am primit o confirmare ca saptamana aceasta se vor procesa toate, aceste operatii fiind facute in mai multe etape, ultima fiind zilele acestea.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Nu stiu ce se intampla, dar pe luna asta majoritatea comisioanelor mari procesate le am anulate. Nu e de bine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)