ServSkills e campania cu lead din IT
WWWWOOOOOWWWWcum sa dai 2 lei 3 lei CA SA RECRUTETI AFILIATI PROFITSHARE ?
asta mi se pare cea mai amuzanta chestie vazuta pe 2014 in afiliere
repet .... WOW ... sau ridicola ... sau aiurea ... WOW !!!
sunt convins ca toti plasati bannere acum![]()
Ultima modificare făcută de adstart; 8th January 2014 la 23:35.
What? 2p are campanie proprie de multisor, sigur, sunt mai bune comisioanele ptr advertiseri dar e ok. Sunt avantajati clar cei implicati in nisa, cel putin din blogul meu s au inscris ... multi aff, nu am contorizat, dar si vreo 6 advertiseri ptr care am primit pana la 800 lei/buc. In aceeasi idee au fost afiliati cu business serios, contactand zeci de magazine ptr a ii convinge sa incerce 2p. So, ar putea merge si ptr aff, sunt o multime de cautari ptr bani online sau cum sa faci bani pe net![]()
asta spuneam si eu Serban dar sa dai lead de 2 lei 3 lei pentru un afiliat adus .... e ca si cum ti-ai bate joc ... mai bine spui "promovati-ne si pe noi si va dam un mail de multumire" si as face-o cu mai mare drag decat sa mi se dea 2 lei 3 lei
eu din sistme de refferal am facut chiar treaba buna atat la siteuri din ro cat si mai ales pentru cele de afara, deci stiu ca merge ... dar pentru 2 lei 3 lei ... asta e un fel de flegma ... adica WFT ? cum adica imi dai 2 lei 3 lei ca sa iti aduc afiliati care probabil vor face mii de euro ... ? mai bine roaga-ma sa te promovez pe gratis.
piatadigitala.ro ofera 2% din castigul afiliatilor (aici am 40 si ceva de afiliati recomandati), forestview ofera 10% !!! ... deci asa promovez cu mare drag, dar pentru 2 lei 3 lei ... vai ... la ce se gandeau oare cei de la profitshare cand si-au lansat propria campanie ?
2Parale ofera acum 1 leu dupa ce initial a oferit cateva luni 4 lei pentru aceeasi treaba si n-am vazut pe nimeni sa arunce cu noroi...
Iti convine te bagi, nu-ti convine nu te bagi... asta-i farmecul afilierii: decizia de a promova ceva sau pe cineva iti apartine in totalitate...
Piatadigitala si forestview iti ofera procent din vanzari pentru ca nu genereaza nici 10% din vanzarile lunare pe care realizeaza afiliatii din profitshare/2parale.
Atitudinea de mai bine stai somer decat sa lucrezi pentru salar minim nu e deloc sanatoasa.
In rest complet de acord cu tataraseni.
Ultima modificare făcută de RedHat; 9th January 2014 la 10:53.
am inteles opinia voastra si sunt de acord cu ea insa eu spuneam ca mai bine prefer sa promovez pe gratis o retea de afiliere serioasa decat sa imi dea 2 lei 3 lei
adica daca lansau campania si spuneau ca pentru fiecare lead primeai un mail cu "multumesc pentru ca ne-ai promovat" eu unu ma simteam mult mai bine decat daca as primii 2 lei 3 leidaca intelegeti e bine daca nu putem incheia subiectul ca oricum promoveaza fiecare ce vrea si pe cine vrea
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)