Era in alt pom![]()
Era in alt pom![]()
Au inceput sa intre banii pentru cei care au cont la alte banci, care ati asteptat sa treaca zilele nelucratoare. Cei care aveti la Transilvania, verificati ca au inceput sa intre. Eu am primit azi, asa ca e de asteptat sa intre si la voi. Bafta sa aveti si spor la comisioane.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Confirm si eu ca la Banca Transilvania au bagat banii, deja i-am si cheltuit![]()
Voi cand ati incarcat facturile de s-au facut platile deja?
La mine factura e "In asteptare", chiar daca au trecut ceva zile de cand am incarcat-o. Personal nu cred ca voi primi plata pana la sfarsitul anului.
cat se ia comision pentru cont pe persoana juridica ? pe persoana fizica am vazut ca ia destul de mult ..![]()
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca esti SRL platesti de doua ori impozitul de 16%
- o data p6% impozitul pe profit al firmei
- si cand scoti banii din firma ca devidente inca 16% + 5,5 % sanatate
Daca veniturile din afiliere sunt singurele venituri te ajuta sa decontezi cheltuielile pentur care nu mai platesti impozit si TVA
trebuie sa faci un clacul sa pui in balanta toate sursele de venit, valoarea acestora, cheltuielile pe care le bagi pe firma si profitul efectiv pentru a alege cea mai buna forma de incasare a comisionului
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)