ce-i drept acuma.... mie unul, nu mi-ar fi stricat un voucher de 2000 lei mai ales acum de craciun![]()
ce-i drept acuma.... mie unul, nu mi-ar fi stricat un voucher de 2000 lei mai ales acum de craciun![]()
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Razvan, hai sa nu o luam pe aratura. Nu am nicio treaba cu cei care au castigat/au fost premiati. E munca lor.
Nu aveam cum sa castig daca nu am participat.
Ce am vrut sa subliniez e ca ei nu sunt la nivelul concursurilor organizate de 2parale. Acolo vedeai clar afiliatul x are atat, iar afiliatul y are atat, iar tu afiliat z esti aici.
Ei nu prea stimuleaza competitivitatea daca nu ofera date concrete.
E ca la discutia aia cu raportarea site-urilor spam care "iti fura comisioanele". Pe tine (un afiliat cu maxim 2 site-uri) cei de la Profitshare te contacteaza la infinit pentru a pune link-ul pe rosu si nu pe verde, banner-ul mai sus si nu mai jos etc. Pe cand cu cei care au enspemii de site-uri spam care-ti ocupa o pagina intreaga nu au nici o treaba, chiar daca i-ai raportat de vreo 10 ori.
Ultima modificare făcută de dotcom; 20th December 2013 la 13:36.
Acelasi lucru am crezut si eu in urma cu ceva timp, insa m-au lamurit cei de la Profitshare, astfel de comenzi se numesc comenzi-copil (sper ca am tinut minte cum trebuie) si sunt legate de comanda veche, astfel vei lua comision si in cazul in care produsul initial este returnat si apoi se face o alta comanda pentru un alt produs.
PS @dotcom - iti spun sigur ca daca ar organiza 2p un concurs unde afiliatii ar fi trebuit sa isi expuna numele alaturi de sumele castigate cel putin jumatate nu ar fi de acord. A fost recent un caz in care un afiliat a refuzat sa ai un premiu pentru ca trebuia sa-si faca public numele. Sunt persoane care stiu ce insemna sa apari in fata si stiu ca se vor gasi destui sa arunce cu pietre astfel ca prefera sa ramana in spate, linistiti si fara batai de cap.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Hai ca 2parale are Dublu Pentru Campioni si alte concursuri unde ti se afiseaza numele si "comisionul" ... daca accepti conditiile.PS @dotcom - iti spun sigur ca daca ar organiza 2p un concurs unde afiliatii ar fi trebuit sa isi expuna numele alaturi de sumele castigate cel putin jumatate nu ar fi de acord. A fost recent un caz in care un afiliat a refuzat sa ai un premiu pentru ca trebuia sa-si faca public numele. Sunt persoane care stiu ce insemna sa apari in fata si stiu ca se vor gasi destui sa arunce cu pietre astfel ca prefera sa ramana in spate, linistiti si fara batai de cap.
Plus ca Profitshare a afisat numele + valori la concursuri anterioare
Eu nu zic ca trebuie sa ti se afiseze numele, mediul de promovare, strategie, ci ca trebuia sa fie un top ca sa vada fiecare afiliat unde se claseaza.
Asa cum e acum... e un concurs scos din burta.
@dotcom: De ce ti se pare ciudat? Cativa n-au participat la BF ca au avut campanie separata, asa cum s-a anuntat. Altul a facut vreo 700 lei parca, a anuntat pe blog. Altul pe care il "cunosc" a facut mai mult, dar oricum departe de vanzarile lui Dragos. Mai raman vreo 2 foarte nisati, care nu stiu ce au facut. Deci e corect si cinstit, cel putin din punctul asta de vedere.Cel mai ciudat mi se pare ca au un slideshow pe prima pagina cu afiliati reprezentativi si niciunul dintre ei nu se gaseste in lista castigatoare.
Inca una si ma duc.
Vlad, hai ca nu are rost sa mai insistam pe acest lucru pentru ca e foarte clar. Concursul nu are regulament, comisioanele de pe 22 inca nu s-au procesat la toti afiliatii, nu exista un top etc
Claudiu Farcas nu a lamurit treaba, deci...
Va asigur ca Profitshare pierde din aceste "evenimente" neclare.
Și eu am primit invitație sa apar pe prima pagina, dar nu fac foarte mult pe PS. Am făcut ceva în vara prin adwords, dar acum merge slab, pentru ca nu îmi concentrez situl pe afiliere.
S-au miscat repede! Banii mi-au ajuns in cont astazi. Bravo!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Si la mine au intrat. Jos palaria profitshare :d
Craciun fericit tuturor!
Da, confirm si eu ca s-au inceput platile. Deocamdata apare doar ca finalizata plata, banii inca nu au ajuns in cont. Dar... sunt pe drum
Felicitari PS.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)