Nu gasesc eu sau in profitshare nu poti vedea decat statisticile pe luna curenta si luna trecuta?
Da la rapoarte -> link-uri de afiliere, acolo vei putea alege perioada, la fel si la lista de conversii.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
baga si baietii azi banutii?
Probabil, banii sunt livrati, insa poate sa dureze pana maine ca sa ne intre in conturi. Acum am verificat, si nu sunt intrati. Nici in contul ps nu apare ca tranzactia sa fie finalizata.
Daca erau virati ma gandesc ca macar in profit share afisa treaba asta, da in fine, probabil maine..
Prima luna cand nu-i am in cont pe 5. Pe aceasta cale rog colegii sa ma scuze, dar nu veti primii nimic de 8 martie, astia erau banii de cadouri pentru voi.
Retired
Uitati ce spune ps despre plata:
Pana pe data de 5 a urmatoarei luni, banii castigati de afiliati sunt virati in conturile lor bancare.
Asta inseamna ca pana cel TARZIU pana pe data 5 banii ar trebui sa fie la noi in conturi nu? Se explica destul de clar ca nu in data de 5 se face plata, cu pana in data de 5 banii trebuie sa fie la noi in conturi, ceea ce de aceasta data nu s-a intamplat.
Or fii ceva probleme luna asta?
Februarie a fost de 28 de zile, nu uitați acest aspect. Personal am fost rugat să nu întârzii în a încărca factura, să nu existe din acest motiv întârzieri la plată.
La mine s-au retras banii din profitshare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)