Banii deja in cont la ING.
Banii deja in cont la ING.
Retired
La Banca Transilvania nu au intrat inca..
Doar la Ing intra pe 5 ca de acolo se trimit banii, restul pe 6-7.
In profitshare nu se afiseaza detalii cand se respinge un comision?
Se afiseaza, dar nu la toti sau cel putin nu la eMAG. Intri pe nr de identificare a comenzii - in dreptul la Total Comision ai un "?" apesi pe el si iti apare data si eventualul motiv pentru care a fost anulat.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Am efectuat ieri o comanda la Sportisima, dupa ce in prealabil am accesat de cateva ori un link profitshare din contul meu. In dashboard imi apar click-urile efectuate, dar nu si comisionul aferent comenzii. Pot sa fac ceva in aceasta situatie? Produsul comandat este achitat cu cardul, fiind in drum spre mine prin curierat. Nu as vrea sa returnez produsul pentru a obtine acest comision. A mai trecut cineva prin aceasta situatie?
Link profitshare catre Sportisima sau doar link profitshare? Intreb pentru ca din pacate au mai fost situatii de gen cu ceva timp in urma. In al doilea rand ar trebui sa stii ca nu poti face comenzi in nume propriu prin link-urile de afiliere, majoritatea advertiserilor stipuleaza acest lucru in TOS. In al treilea rand, daca vrei sa-i testezi le dai un mail si le spui ca vrei sa faci un astfel de test, nu le spui cand si cum sau faci testul si apoi anulezi comanda, dar le trimiti si un mail in care sa le explici ce ai facut.
A. Link Profitshare catre Sportisima, dintr-un articol de pe site-ul meu.
B. Nu am intalnit limitarea precum ca nu as putea comanda in nume propriu.
"TOS: 1. Comisioane, perioada de comisionare, s.a.
Toate produsele comercializate de Sportisima si active in reteaua Profitshare fac obiectul comisionarii.
Comisionul standard oferit de Sportisima este de 6%, iar perioada de recurenta este de 2 luni de zile.
Comisionul se ofera doar pentru plasarea unei comenzi pe Sportisima.ro
Important: Plata comisioanelor se face doar daca comanda se onoreaza. De asemenea, in cazul retururilor, comisionul nu se va onora.
2. Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere
NU exista nici o limitare de a folosi linkurile de afiliere.
3. Cuvinte cheie interzise
Nu exista cuvinte cheie interzise.
4. Politica de Social Media
Promovarea pe Social Media este permisa fara restrictii.
5. Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice
Ca si o recomandare, pentru continutul textelor si a materialelor grafice recomandam folosirea brand-ului Sportisima.ro (text si/sau logo) pentru un impact crescut.
6. Alte conditii
Nu exista."
C. Nu vreau sa testez pe nimeni, doresc doar sa-si onoreze promisiunile.
Salut, ar mai putea fi si asta:
Daca nu se aplica nici asta atunci cred ca cel mai indicat e sa iei legatura cu Profitshare si/sau cu advertiserul pentru a lamuri problema. Succes!4.5. Obtinerea de Comisioane prin intermediul unui Website administrat de catre Afiliat este conditionata de declararea in prealabil in Platforma si verificarea acestuia de catre Profitshare. Un Website poate fi declarat si folosit in cadrul unui singur Cont de Afiliat. Acordarea de Comisioane se va face incepand cu momentul in care verificarea este finalizata si nu se aplica retroactiv pentru Conversiile generate inainte de validarea de catre Profitshare a Website-ului.
Da, probabil asa voi face.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)