Pagina 245 din 414 PrimulPrimul ... 145195235243244245246247255295345 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.441 la 2.450 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Daca ala e site suspect, inseamna ca nu le-ai vazut pe restul. Asta mai scrie cateva randuri la unele articole, deci e acoperit partial, sunt altii cu site-uri de duzina unde se pun link-uri la greu doar pe specificatiile tehnice ale produsului, fara nici o parere, nici o informatie utila, nimic, doar poze si specificatiile oficiale + link-uri afiliat. Au mii de produse si sunt indexate ok.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

E site-ul unui blogger, criserb.com

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    30

Implicit

Vedeți, ati găsit singuri răspunsul

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    atunci e clar =))))

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Confirm.

Va fi un viitor super afiliat pe blogul lor. Sau, poate ca el e cel cu 80000 intr-o luna?!

Sa lasam gluma.

Sa vedeti ce site-uri au ceilalti bloggeri de top sau cu pretentii
    Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    site-uri de duzina ... fara nici o parere, nici o informatie utila, nimic, doar poze si specificatiile oficiale + link-uri afiliat. Au mii de produse si sunt indexate ok.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Guys, daca e permis faceti si voi. Nu va opreste nimeni. Nu inteleg de ce atata tam-tam.
    Si eu am cateva site-uri de content in care investesc si pe care le consider proiecte de viitor si cateva zeci de site-uri de duzina cum le spuneti voi. Cat timp sunt acceptat cu ele in diferite campanii si nu incalc nici un regulament nu vad nici un motiv pentru care sa nu profit de ocazie. Ganditi-va ca nu o sa tina la infinit treaba asta. Cum s-au facut bani in prostie cu pocnitorile de site-uri facute in 10 minute cu pluginul de la 2p prin 2011 si dupa un update la google am luat-o toti de la 0 asa o sa se intample si aici. Cine a profitat a facut bani, cine nu si-a plans dupa aia de mila ca de ce nu a incercat si el.

PS. Eu stiu, asta nu e afiliere. Nu asta e scopul afilierii, insa pana managerii campaniilor realizeaza acest lucru si impun reguli clare...nu aveti decat sa profitati si voi sau sa ii injurati pe forumuri pe aia ce o fac.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Radeti de el, dar din informatiile pe care le am face destui bani cu afilierea.
    @RedHat - iti dau dreptate partial, dar trebuie sa trasam o linie pentru ce e ok si ce nu este ok, altfel pe viitor tot noi vom avea de suferit. Acum nu vreau sa par eu ala sfantul ca am facut si eu ce mi-a stat in putinta sa castig bani, dar totodata am incercat sa pastrez o limita si indiferent de scopul site-ului sau a actiunii mele tot timpul am incercat sa vin cu ceva si in ajutorul vizitatorului.
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 16th August 2013 la 14:14.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Sa fie sanatos, atat timp cat nu incalca regulile pe mine nu ma intereseaza.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Dragos, vizitatorii se impart in mai multe categorii.
    Un vizitator educat care stie ce vrea si ce cauta, va inchide acel site inainte sa se incarce complet si va intra pe site-ul tau unde ai un review complet dupa daca este convins de produs il va cumpara. Intr-o lume perfecta asa ar trebui sa functioneze afilierea, cel putin pe it.

Targetul acestor siteuri sunt acei vizitatori care prefera sa scrie facebook.com pe google decat sa tasteze direct in bara. Mie imi vine greu sa cred ca acestia vor avea rabdare sa citeasca un review de 1000 de cuvinte sau ca prefera sa vada poze reale cu produsul in locul imaginilor standard oferite de producator.

Limita aia nu o stabilim noi. Iti dai seama ca la fiecare 1 persoana care considera ca siteul de mai sus nu aduce nici un plus vizitatorului exista altele 50 care nu dau 2 bani pe chestia asta. Lina mai bine sa o trasam intre proiectele noastre: proiecte de viitor care nu incalca nici o regula ce ar putea fi inventata si proiecte care aduc bani frumosi dar maine ar putea sa iese din schema.

LE. Apropo de profitshare, am observat in ultimele 2 luni o rata mult mai mica de respingere a comisioanelor.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 16th August 2013 la 14:55.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Imi pastrez in continuare opinia ca afiliatii trebuie sa fie parte activa a unei retele de afiliere. Atata timp cat suntem toti in aceeasi barca ar fi bine sa si vaslim in aceeasi directie. Un site care incalca termenii dar si cele mai elementare reguli ale bunului simt n-are ce cauta in niciun sistem de afiliere dar barem in unul mai restrictiv. Site-ul prezentat mai sus, cu care voi sunteti atat de indulgenti, nici macar nu prezinta informatii corecte.
    SAMSUNG GALAXY TAB2 P3110 7″ 8GB WI-FI ANDROID 4.0 TITANIUM SILVER – REVIEW TABLETA:
    "Pret magazine: de la 2.709 Lei
    Pret special: 2.629 Lei (mai ieftin cu 80 Lei)"
    Da omul click pe link si ce sa vezi ? 749,99 Lei.
    N-are continut, ofera informatii incorecte, promoveaza doar pe baza pretului. Sincer, faptul ca este in pagina 2 pe Google nu arata decat ca Google este foarte manipulabil!!!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19