Pagina 246 din 414 PrimulPrimul ... 146196236244245246247248256296346 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.451 la 2.460 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Subscriu si eu. Un sistem de afiliere care se respecta nu ar trebui sa accepte asa ceva. Dar parca mai discutasem despre asta si replica a fost ca decat un site cu prezentari ceva mai complete si periodice este dat de'oparte in favoarea site-urilor ce scriu la duzina.
    Google este manipulabil dar stie sa penalizeze site-urile care sunt inchise inainte sa se incarce complet!
    In fine, discutia nu are sens atat timp cat conversion marketing nu face nimic impotriva acestor site-uri.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Au reparat ceva ca astazi am deja 4 comenzi. Simt si eu ca nu muncesc degeaba zilnic. Sper sa o tina tot asa.

LE: se pare ca sunt comenzi cu clickuri din zilele trecute. Probabil aceeasi problema cu inregistrarea comisioanelor din luna trecuta.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Si la mine au mai aparut comisioane pentru luna trecuta, dar am o nelamurire in afara de cea cu "Produs indisponibil" ce apare la fiecare comision, am observat un comision de 1% la un produs si din ce tin eu minte eMAG nu oferea comisioane mai mici de 3% pana acum o zi, deci cred ca acel comision a fost pentru un telefon mobil si datorita faptului ca dupa data de 15 a intrat in vigoare noile procente + faptul ca acest comision a aparut dupa data de 15 la mine in cont (desi e inregistrat in iulie) = o noua eroare. Verificati si voi. Eu trimit acum un mail sa le semnalez problema.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Se pare ca sunt cam zapacit azi, e vorba de un comision pentru rovinieta, pfff.... .
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

Implicit

Salutare, desi nu prea ma mai complic cu emag preferand sa folosesc 2p si altex, am observat azi o problema (mai am linkuri vechi la emag) - numarul de comisioane aprobate/in asteptare/anulate nu corespunde cu numarul de comenzi si comisioane din sectiunea de mai jos, cea cu titlul 'Performanță cont în perioada selectată'. Stiti cumva ceva de aceasta problema?

Cand ma duc sa vad lista comenzi pe ultimele 30 de zile, nu`mi apare o comanda din august, in schimb daca bifez doar luna august, imi apare. Cam ciudat, zic eu, mi`e sa nu se piarda comisioane asa.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Se pare ca au un bug ce nu afiseaza o parte din comisioane...

P.S. Vad ca au inceput sa apara si comisioane din august.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@valentino: Raportarile sunt varza si pe iulie si pe august.. le-am raportat si eu la suport de 3 saptamani.. nici un raspuns si nici o rezolvare. Bine ca i-au angajat pe Claudiu si Sorin si duc lipsa de programatori sa rezolve problemele in timp util... 3 saptamani si sa nu repari greselile de afisare? In plus apar noi probleme.. bine, ei zic acum ca e inca versiunea beta.. dar beta a fost si luni de zile inainte de 1 iulie.. pai erorile astea au aparut dupa 1 iulie? nu prea cred! Pai si atunci ce teste au facut atatea luni??? Pacat ca lucrurile se fac asa de prost pana si in online!

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Se pare ca au un bug ce nu afiseaza o parte din comisioane...
    Un bug? da.. un bug din multe alte BUG-URI.. pe care nu le poate rezolva cineva pe acolo la PS2.0... ce programatori poti sa ai sa lucreze 8 ore/zi la Conversion si sa nu poata da de capat zile intregi la astfel de probleme.. mai bine zis cate astfel de probleme exista in platforma daca ele tot apar si nu se rezolva?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Salutare, desi nu prea ma mai complic cu emag preferand sa folosesc 2p si altex, am observat azi o problema (mai am linkuri vechi la emag) - numarul de comisioane aprobate/in asteptare/anulate nu corespunde cu numarul de comenzi si comisioane din sectiunea de mai jos, cea cu titlul 'Performanță cont în perioada selectată'. Stiti cumva ceva de aceasta problema?

Cand ma duc sa vad lista comenzi pe ultimele 30 de zile, nu`mi apare o comanda din august, in schimb daca bifez doar luna august, imi apare. Cam ciudat, zic eu, mi`e sa nu se piarda comisioane asa.
    Nu este niciun bug, este vorba despre modul cum a fost gandit sistemul de raoprtare.
    Si eu m-am lovit de asta, dar pe de-o parte este interesant:
    -La "Total comisioane în perioada selectată" intra si comisioanele venite din recurenta.
    -La "Performanță cont în perioada selectată" intra doar comisioanele generate de click-urile din acea perioada.
    De aici si diferemtele.

Citat Postat în original de croif Vezi Post
    Au reparat ceva ca astazi am deja 4 comenzi. Simt si eu ca nu muncesc degeaba zilnic. Sper sa o tina tot asa.

LE: se pare ca sunt comenzi cu clickuri din zilele trecute. Probabil aceeasi problema cu inregistrarea comisioanelor din luna trecuta.
    Acum incepi tu ? Asa, fa-ne necaz
    Bafta si la mai multe si mai mari! Daca incep sa vina prea multe si nu faci fata, trimite-le si pe la mine ...
    Ultima modificare făcută de Mishu; 16th August 2013 la 17:35.

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    24

Implicit

Mie imi lipseau peste 50% din comenzi. Se pare ca nu a fost doar un mic bug.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19