De vreo 3 zile am primit cateva comisioane maricele, asta dupa ce luna trecuta a fost cea mai proasta.
De vreo 3 zile am primit cateva comisioane maricele, asta dupa ce luna trecuta a fost cea mai proasta.
Am facut un test cu facebook si imi apar majoritatea click-urilor cu instrument "Produs indisponibil" tot iese mai putine decat cu sistemul meu de monitorizare, probabil e vorba de cele ce nu apar cu refer
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am facut un test . Am creat un instrument cu un nume nou si unic sa pot verifica clickuri ...Am trecut linkul de profitshare prin href.li: hide your referrer si nu se inregistreaza clickurile. Clickurile directe pe linkul PS (netrecute prin href.li)apar instant ...Deci clar se pierd comisioane , este imposibil ca browserul sa trimita refererul pentru fiecare click si aici se pierd comisioanele
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu avem nicio certitudine ca persoana care a lasat comentariile pe acel blog e Marius Pahomi.
In fine, singura certitudine pe care o avem e ca link-urile din newsletter, slideshow si bannerele de pe site-ul eMAG inca mai sunt trecute prin ProfitSare.
LE: Mie nu mi-au aparut comisioanele lipsa. Oricum mi-e POHUI, cum se zice pe la noi.
@avram, din ce motive sau in ce conditii browser-ul nu trimite referrer-ul?
sunt multe motive ....poate fi de la un firewall, proxy sau de ex HTTP referer - Wikipedia, the free encyclopedia If a website is accessed from a HTTP Secure (HTTPS) connection and a link points to anywhere except another secure location, then the referer field is not sent.[9]
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Am inteles, deci cu alte cuvinte e o idee proasta faza cu aprobatul site-urilor si ar trebui sa caute alta metoda prin care se pot controla site-urile din sistem.
Trebuie sa ne facem bloguri si sa scriem cate un articol despre fiecare problema a platformei, ca doar asa vad ca se rezolva, suportul oricum e cam degeaba.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)