Avatarul lui puthre puthr, verifica din nou!![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
La mine am comisioane in care vanzarile au fost generate in aceeasi de obicei sub o ora daca le verifici comision cu comision (cu cateva exceptii)
Dar in statisticile perioada de decizie arata ca majoritatea ar veni dupa 5 zile, probabil ca sa na deruteze
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
S-a blocat "contorul" la Profitshare. Imi mai poate confirma careva?
Update
Pfff, am stat 10 minute sa fiu sigur ca s-a blocat, am dat si eu cateva click-uri pe link-uri si nu aparea nimic. Am postat aici si au mai aparut 2 click-uri si un comision![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cred ca merge in reluare. Inca o chestie, cand cream link-urile si le prescurtam apasam pe butonul copiere dar cand sa le pun pe site apareau link-urile curate catre produse, m-am prins dupa ce postasem cateva link-uri si le-am modificat + ca se misca greu si la transformarea link-urilor. Sper ca Profitshare de BF sa aibe alt plan ca altfel va fi destul de greu sa performezi.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)