NU stiu de ce.....dar am vrut sa ma apuc si eu de afiliere...insa din ce s-a intamplat in ultima perioada....cred ca ma las.....
NU stiu de ce.....dar am vrut sa ma apuc si eu de afiliere...insa din ce s-a intamplat in ultima perioada....cred ca ma las.....
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Nu stiu exact daca ceea ce spui tu se poate generaliza, legat de respingerea comisioanelor mai mari de 100 lei. Nu sunt un afiliat vechi la ps, dar am comisioane si peste 100 lei si peste 200 lei aprobate, si pot sa spun ca din 42 comisioane inregistrate luna aceasta, doar doua sunt respins, ceea ce este extraordinar de bine
Deci nu cred ca este o regula de respingere a comisioanelor de la o anumita suma in sus.
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Pe vremea cand lucram masiv cu profitshare am observat si eu faptul ca pentru comisioanele cu o valoare mai mare rata de aprobare este mai mica, fata de cea a comisioanelor pentru sume mici. Probabil aici sunt mai multi factori de luat in calcul, poate e o pura coincidenta, nu putem sa stim.
Mai trebuie avut in vedere si faptul ca pentru clientii corporate ei spun ca nu se inregistreaza comisioanele. Mai exact: daca cineva comanda pe firma un produs, tu nu vei primi comision. Defapt, sunt sigur ca se inregistreaza si acestea, insa sunt anulate tocmai din acest motiv. Daca stam putin sa ne gandim, un mare procent al comisioanelor mari provine de la clientii corporate, deci poate acesta este si motivul real pentru atatea anulari.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
M-am gandit si eu ca este posibil ca si comisioanele mari sa se inregistreze din clienti corporate si poate de aici sa vina anularile. Nu vreau sa acuz ps sau emag de astfel de practici ci doar am relatat ce am observat in contul nostru.
Asa cum spune nrb220, overall si noi avem o rata de respingere f.mica.
M-am uitat chiar acum peste comisioanele anulate si nici nu poate fi vorba! Am anulate cu precadere comisioane mici si foarte mici.
Am verificat din aprilie pana acum, tot trafic targetat.
In legatura cu clientii corporate am mai spus, poate ar trebui lamurit ce inseamna exact un client corporate, n-ar mai exista discutii de genul asta. Scuza-ma edy12006, nu cred ca orice firma e client corporate!
Nu stiu de ce folosesti pluralul cand vorbesti despre tine. In plus, sa stii, nu ma consider in masura de a lumina pe cineva...
Probabil tu zici ca este vorba de interpretare. Si eu zic la fel!
Citez din ToS eMag valabil la aceasta data:
Mie mi se pare destul de clar, dar poate interpretez gresit...Nu se acorda comision pentru comenzile realizate de clienti pe care eMAG ii considera de tip "Corporate", cu discount sau beneficii suplimentare politicii comerciale standard.
Ma luminezi tu?
Hello guys,
Va e greu sa dati un mail la support profitshare? Trimiteti id-ul comisioanelor si veti afla daca sunt sau nu de la clienti corporate.
Eu am o lista mare, foarte mare cu comisioane anulate pe baza acestui motiv, la inceput era extrem de frustrant dar cu timpul m-am obisnuit.
Ah, si un client coporate e cel care primeste un discount suplimentar fata de ceilalti clienti si sunt destule firme care cumpara des de pe eMAG.
Pe locul 2 la motive sunt creditele neacordate, comisionul se inregistreaza, dar daca banca refuza creditul, comisionul se anuleaza.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Intrebare (cam aiurea): cam pe ce data se efectueaza efectiv plata in ps? Stiu ca scrie intre 27 - 05, dar efectiv, cand se efectueaza?
Multumesc
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
La unele bănci chiar pe 05 iar la altele 06 sau 07 ale lunii - din experienta mea și a unor cunoscuți.
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)