Pagina 396 din 414 PrimulPrimul ... 296346386394395396397398406 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.951 la 3.960 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Rog stergere, post dublu
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de 2dor Vezi Post
    Daca erai si angajat nu mai era nevoie sa platesti si pensie pe PFA.
    am si eu o intrebare, care este oarecum offtopic. Daca esti angajat pe jumatate de norma la propria firma si faci afiliere pe persoana fizica, ce procent din castigurile dn afiliere trebuie sa patesti la stat? am gasit mai multe variante online si nu stiu exact care este varianta oficiala...

Multumesc!
    Ofer servicii de content writing !

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

16% impozit, atat. Nu conteaza unde esti angajat, atata timp cat faci afilierea pe persoana fizica. Trebuie doar sa fii angajat.

Fara angajare stiu ca inainte mai plateam CAS si CASS, acum nu stiu cum mai e dar cred ca tot asa.
    In total stiu ca prin vara dadeam 16% + 5.5% + 10.5% = 32% fara angajare.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

stiu ca de anul asta sau de anul viitor se schimba ceva. O sa trebuiasca sa platesti cas la fiecare loc de munca pe care il ai. Mi se pare o mare stupizenie..
    Ofer servicii de content writing !

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Sincer de alte schimbari nu stiu, insa iti pot confirma ca in momentul de fata daca esti angajat si inregistrezi venituri din afiliere, pentru aceste venituri platesti doar 16% impozit.

Pana acum era cum zici tu, plateai si pentru veniturile din afiliere chiar daca deja plateai din salariu.

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Edy zici bine. Ca si ceva oficial de pe ANAF :

"
    Baza de calcul al contribuţiei de asigurări sociale de sănătate datorate de persoanele fizice care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală pentru care impozitul pe venit se reţine la sursă, precum şi din asocierea cu o persoană juridică, contribuabil potrivit titlului II sau III, pentru care sunt aplicabile prevederile art. 125 alin. (7)-(9)
    (1) Pentru persoanele fizice care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală, pentru care impozitul pe venit se reţine la sursă, baza lunară de calcul al contribuţiei de asigurări sociale de sănătate o reprezintă diferenţa dintre venitul brut şi cheltuiala deductibilă prevăzută la art. 70.
    (2) Pentru persoanele fizice care realizează venituri din asocierea cu o persoană juridică, contribuabil potrivit titlului II sau III, baza lunară de calcul al contribuţiei de asigurări sociale de sănătate o reprezintă venitul din asociere.
    (3) Pentru veniturile realizate începând cu data de 1 ianuarie 2017, bazele lunare de calcul prevăzute la alin. (1) şi (2) nu pot fi mai mari decât valoarea a de 5 ori câştigul salarial mediu brut prevăzut la art. 139 alin. (3), în vigoare în luna pentru care se datorează contribuţia.
    (4) În anul 2016, persoanele care realizează venituri din drepturi de proprietate intelectuală nu datorează contribuţie de asigurări sociale de sănătate pentru aceste venituri, dacă realizează venituri de natura celor menţionate la art. 155 alin. (1) lit. a)-d), g), i)-l), cu excepţia veniturilor din drepturi de proprietate intelectuală
    "

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Este doar o presupunere. Ma gandeam la bloguri gen news unde lumea intra in fiecare zi, si poate dau click pe linkurile de afiliere in mod frecvent. Sau bloguri gen zoso, arhiblog unde mai tot timpul intra aceeasi oameni, probabil ca recurenta nu i-a afectat foarte tare. Din ce am urmarit arhi pe blogul sau nu a zis nimic legat de treaba asta. Deci compar proiecte care se bazeza mereu pe oameni noi care intra o data si a doua oara poate nu mai intra niciodata, cu proiecte care sunt vizitate de aproximativ acelasi public.

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Ce te face sa crezi asta? Toate siteurile produceau si dupa cele 3 zile, indiferent de dimensiunea proiectului. Ce te face sa crezi ca un site cu 10.000 clickuri pe zi vinde doar in primele 3 zile, si altul cu 300 clickuri pe zi vinde mai mult dupa cele 3 luni?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Tu ai impresia ca Arhi traieste din afiliere? Nu mai incurca ciorba de peste. Normal ca oricine e afectat.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

1 - Altex e in cadere libera. Si eu inca mai sper ca cineva sa se autosesizeze si sa ridice (din nou) segmentul de afiliere.
    2 - @Tom - Emag nu pierde dpdv seo, e prea tarziu - Eu cred ca este tarziu pentru ca afiliatii nu se mobilizeaza sa faca ceva. Si nici advertiserii nu incearca sa faca ceva. Au lipsa de viziune si de aia raman advertiserii pe aceleasi pozitii.
    3 = @Tom - Emag a crescut mult datorita afiliatilor - Tot afiliatii pot sa si coboare. Aici nu gandesc multi. Asa cum femeia te ridica, femeia te coboara vs afiliatii te ridica, afiliatii te coboara, se poate face si asta. Cum? Revenim la punctul 2.
    4 - cat timp (emag) nu au concurenta pe nisa, nu o sa ofere nimic pentru afiliati - iar lipsesc ceilalti advertiseri. Unde sunt concursurile? Unde sunt comisioanele mari care sa stimuleze afiliatii? Toti se multumesc sa ofere 1-2-3%, mai rar 5% pe unele categorii. Ia sa apara un advertiser care sa investeasca 5-8% comision pe telefoane mobile, tablete, televizoare si laptopuri pe 6 luni sau 1 an. Dar NU! De ce sa dea altul mai mult, daca mai pica si asa cum e. Eh, de aia nu se ridica niciunul cu capul mai sus. Atunci situatia se va schimba. Dar cat timp advertiserii se multumesc cu firimiturile sau coltul de paine pe care il au, cel care sta in frunte va sta cu mainile in buzunare si va arata cu degetul. Daca eu as avea un magazin, iar dupa ce afiliatii m-ar ridica si nu as mai avea concurenta, normal ca as scadea din cheltuieli (comisioane afiliati), din moment ce am reusit sa ajung in frunte. Dar daca se ridica altul si vrea sa imi ia locul, fac ceva, revin la afiliati si ii pup din nou, ma gudur pe panga ei, le zambesc si le spun ca am gresit sau ca am avut o perioada de teste.., si reiau legatura si colaborarea cu cei care m-au ajutat sa cresc. Dar este CINEVA care sa incerce sa devina primul?
    5 - perioada de recurenta - toti am avut de suferit. E atitudine normala sa reduce perioada, daca stau in frunte. Vanzarile se fac, comisioanel vin - de ce sa dea mai mult la comisioane? E afacere pana la urma, asa ca este explicabila decizia. Corecta.
    6 - s-a intamplat sa dau peste niste siteuri care faceau promovare pentru Vexio. Este sau era din 2parale. Totusi, vreau sa spun ca exista unii care fac si altfel de promovari, nu doar lasand afacerea in seama afiliatilor, cu ce o pica. Si de cateva luni tot vad ca Vexio isi promoveaza categoriile de produse. Bravo lor.
    7 - Mi se pare ca Ondo a marit comisionul la 6%. Din pacate asta a fost singura masura luata. Nesustinuta. Ca rezultat, ramane in coada clasamentului in Alifiati Profitshare pe magazine ITC cu produse noi.
    8 - Comparativ, CITGrup are o campanie de afiliere "agresiva, sustinuta" cu concursuri, reduceri saptamanale anuntate prin PM-uri, comision mare 12% si preturi acceptabile (din cate stiu eu) si alte chestii. Ca rezultat, este primul in categoria ITC pe magazine cu produse SH.
    Ultima modificare făcută de iuddavali; 17th March 2016 la 14:58. Motiv: completari
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Aceleasi discutii legate de eMAG la fel ca si in 2011, 2012, 2013, 2014 si 2015. De fiecare data a fost la fel, fie ca s-a aflat ca se rescriau cookie-urile prin newsletter, fie ca apoi au renuntat la promovarea prin AdWords, fie au redus cookie-urile, fie au modificat la 1% comisioanele la telefoane, fie au renuntat la site-urile cu Black Friday (sa platesti pentru o zi 350.000 de lei catre afiliati nu e chiar profitabil, dar s-a intamplat), fie ca au bagat comision unic 1% la de Black Friday, fie ca au interzis Facebook Ads si in final fie ca au redus din nou cookie la 3 zile, dar si comisioanele, eMAG ramane cel mai promovat magazin printre afiliati.
    Si stiti de ce? Pentru ca afiliatilor le este frica sa plece din patul caldut pe care il ofera eMAG. Convertesc binisor si in noile conditii, procesarea este rapida, plata se face la timp.
    Problema e ca atunci cand Altex (ca de exemplu) a vrut sa faca ceva, afiliatii nu prea s-au ingramadit (si eu ma numar printre ei), au preferat sa promoveze in continuare eMAG ca era bine, abia acum cand e nasol se cauta solutii, alternative, etc. Pe cei de la Altex ii cam doare la basca de afiliere, asa cum ii doare si de faza ca strica Black Friday. Cat despre restul magazinelor din zona nu ai cu cine sa faci ceva concret, daca au stocuri, au un site de iti vine sa te bati singur decat sa comanzi de la ei, daca au site decent, nu au stoc, daca e vre-un caz fericit si au stoc + site decent, probabil nu stiu cu ce se mananca afilierea ori daca stiu, nu prea acorda atentie (buget) ca sa creasca pentru ca oricum nu vor.
    eMAG din punctul meu de vedere a tolerat destule in afiliere, au deschis drumuri noi, dar au un business si gandesc profesionist, la rece de fiecare data. Problema lor este ca nu sunt deschisi la comunicare, este stilul caracteristic gigantului care nu sta la palavre cu p####&%a. Isi impun de multe ori punctul de vedere cu forta si cand gresesc (gen faza mai recenta cu acele comisioane ce nu se inregistrau de pe mobil) nu dau explicatii, nu se scuza, etc., pe scurt eMAG e ca un robot, comunica scurt, la subiect si nu da explicatii nimanui.
    Iar legat de faza cu afiliatii au crescut eMAG, eu cred ca e doar partial adevarata. eMAG a crescut de la sine pentru a avut buget dupa ce a fost cumparat de Naspers, pe cand celelalte magazine online din regiune doar viseaza la bugetul anual de marketing pe care il au cei de la eMAG. Afiliatii au avut si ei rolul lor si ar fi o prostie din partea oricui sa spuna ceva dupa ce a incasat bani pentru munca prestata, e ca si cum ai muncit la eMAG 3 ani de zile si apoi ai pretentii in plus pentru ca i-ai ajutat sa creasca. Ti-ai luat salariul lunar, acum ai plecat sau ai fost dat afara, asta e, pa si la revedere.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19