Pagina 397 din 414 PrimulPrimul ... 297347387395396397398399407 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.961 la 3.970 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Trebuie sa recunoastem ca reducerea recurentei la trei zile este cea mai transparenta metoda de a reduce cheltuielile cu afilierea. Fara dedesubturi, fara restrictii in plus, etc. Iti convine - promovezi, nu-ti convine - nu mai promovezi.
    Cand esti foarte mare iti pui si problema agatarii clientilor. Ce procent din clientii adusi de afiliati ar fi cumparat oricum de la mine? Greu de spus! Ce stiu sigur este ca afilierea chiar functioneaza, indiferent cat esti de mare: aduce clienti, creeaza vanzari, genereaza venituri.
    Probleme vor aparea doar in cazul in care afilierea devine nerentabila pentru afiliati si acestia se vor retrage. Altfel, promovarea va fi la acelasi nivel, vanzarile la fel, doar cheltuielile vor fi mai mici.
    E prea devereme sa vorbim, ramane de vazut cum va merge si ce se va intampla. Cele mai mari probleme cred ca le vor avea si de data asta tot afiliatii mici, ceea ce nu e bine.

Una din temerile afiliatilor este ca celelalte magazine vor urma exemplul celor de la eMag si vor scadea perioada de recurenta. Cred ca ar fi o greseala din partea lor, nu stiu ce alt magazin ar mai fi promovat in astfel de conditii. Ciudat este si faptul ca magazinele concurente nu vad in asta o oportunitate...

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    ...............
    ...este stilul caracteristic gigantului care nu sta la palavre cu p####&%a...
    ............
    Vezi ca ai mancat o litera... Sau eu n-am intuit cuvantul...?!

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    ...............
    Problema e ca atunci cand Altex (ca de exemplu) a vrut sa faca ceva, afiliatii nu prea s-au ingramadit (si eu ma numar printre ei)
    ............
    Cei de la Altex au si ei pacatele lor. Desi programul de afiliere a fost initial un succes, pe parcurs a aparut o atitudine discriminatorie fata de afiliatii mici. Asta consider ca a fost prima greseala, apoi a urmat dezinteresul. Am vazut aici pe forum ca mai fac afiliere dar creeaza impresia ca, la placere, Serban nu le-a aratat butonul de oprire.

Un alt experiment bizar a fost cel cu afilierea Domo. Tare sunt curios ce au vrut sa faca si de ce anume s-au razgandit...

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am incercat de cateva ori sa caut alternative, dar asa cum zic si alti colegi mai sus, nu stii pe cine sa alegi. Ba nu au stocuri, ba au magazinul construit aiurea si tinzi ca crezi ca vor avea conversia varza, ba nu iti ofera unelte pe care sa le folosesti ci doar linkuri text, si multe altele. In stilul asta, ti-e si frica sa stai 3-4 zile sa schimbi linkurile de pe un site, sa ii testezi, sa vezi ca nu ai rezolvat nimic, si sa muncesti iar sa le pui pe cele vechi, de la emag.

In plus, la campaniile de prin 2 parale mai exista si riscul ca advertiserul sa plece si sa ramai fara bani. Din cate am citit eu pe aici (nu am facut afiliere cu 2 parale pana acum) doar 1-2 procese au castigat cei de la 2 parale pana acum, si foarte multi afiliati au avut de pierdut din pricina campaniilor ce au plecat si au uitat sa isi plateasca datoriile.

Probabil si din acest motiv, in loc sa promovezi un magazin din 2 parale si sa produci 2500 ron lunar, mai bine promovezi emag si produci doar 2000, dar stii ca primesti banii si aprobarea este mult mai rapida, deci poti rula sumele mai rapid. Pana la urma scalabilitatea conteaza cel mai mult, si daca astepti 3-4 luni dupa nu stiu ce advertiser sa iti aprobe/plateasca comisioanele, asta deja nu mai e afacere.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    ...
    In stilul asta, ti-e si frica sa stai 3-4 zile sa schimbi linkurile de pe un site, sa ii testezi, sa vezi ca nu ai rezolvat nimic, si sa muncesti iar sa le pui pe cele vechi, de la emag.
    ........
    Care ar fi rostul sa schimbi link-urile atata timp cat iti merge? Ar fi o mare prostie!
    Sa gasesti magazinele care convertesc nu e asa de simplu si chiar nu o prea poti face fara sa pierzi, dar ceea ce ai spus tu mai sus nu e o metoda!

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Rostul ar fi sa gasesti advertiseri care iti pot aduce venituri mai bune.

Daca faci din emag o anumita suma, si ai comision de 3%, rata de conversie 2%, de ce sa nu testezi si un alt advertiser care iti ofera 7% comision dar poate avea rata de conversie mai mica?

Exista sansa sa fie mai bine, dar tocmai de asta zic, e greu de testat, de schimbat linkurile, etc. ca testele sa reflecte realitatea. Ca daca pui un banner sau pui linkurile in 10 articole din 500, nu e nici o treaba.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

poza.jpg

Cum au inteles unii ca se face afilierea la emag.

buzucan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th September 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit

Da-le un ticket si suspenda imediat
    scriu pe blog cand n-am ce face ..

IulianB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Posturi
    73
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Am incercat de cateva ori sa caut alternative, dar asa cum zic si alti colegi mai sus, nu stii pe cine sa alegi. Ba nu au stocuri, ba au magazinul construit aiurea si tinzi ca crezi ca vor avea conversia varza, ba nu iti ofera unelte pe care sa le folosesti ci doar linkuri text, si multe altele. In stilul asta, ti-e si frica sa stai 3-4 zile sa schimbi linkurile de pe un site, sa ii testezi, sa vezi ca nu ai rezolvat nimic, si sa muncesti iar sa le pui pe cele vechi, de la emag.

In plus, la campaniile de prin 2 parale mai exista si riscul ca advertiserul sa plece si sa ramai fara bani. Din cate am citit eu pe aici (nu am facut afiliere cu 2 parale pana acum) doar 1-2 procese au castigat cei de la 2 parale pana acum, si foarte multi afiliati au avut de pierdut din pricina campaniilor ce au plecat si au uitat sa isi plateasca datoriile.

Probabil si din acest motiv, in loc sa promovezi un magazin din 2 parale si sa produci 2500 ron lunar, mai bine promovezi emag si produci doar 2000, dar stii ca primesti banii si aprobarea este mult mai rapida, deci poti rula sumele mai rapid. Pana la urma scalabilitatea conteaza cel mai mult, si daca astepti 3-4 luni dupa nu stiu ce advertiser sa iti aprobe/plateasca comisioanele, asta deja nu mai e afacere.
    Eu am comisioane neprocesate si neplatite in 2parale (mai exact Avon) din decembrie si ianuarie in valoare de aproape 3000 de lei. Tocmai de asta cred ca o sa trec totul pe Profitshare/eMag. Chiar daca scot mai putin, macar platesc la timp.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de buzucan Vezi Post
    Cred ca s-a atacat prostul ca mi-a dat un negativ pe aici.
    Unii au inteles ca asa se face afilierea, si ne miram de ce se intampla atatea cand ei nu doar ca incalca regulamentul, ci mai si insista cersind clickuri.

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sa suspende pe ce motiv, ca s-a dat cu pararea despre o oala si a pus link de afiliere pe poza? Doar n-o sa inceapa si astia cu ”inchizitia” ca adsense si sa blocheze conturile dupa cum au chef.
    Citat Postat în original de buzucan Vezi Post

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de nicu1985 Vezi Post
    Sa suspende pe ce motiv, ca s-a dat cu pararea despre o oala si a pus link de afiliere pe poza? Doar n-o sa inceapa si astia cu ”inchizitia” ca adsense si sa blocheze conturile dupa cum au chef.
    Pai nu blocheaza dupa cum au chef. In regulamentul emag scrie foarte clar ca nu ai voie sa folosesti link pe poza. Ne mai miram de ce se vaita toti ca li s-a blocat contul de profitshare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19