exista card cadou emag, care scad valoarea finala a facturii sau mai exista de la promotiile din lunile anterioare clienti care au carduri cadou de la emag pe care le folosesc acum.
exista card cadou emag, care scad valoarea finala a facturii sau mai exista de la promotiile din lunile anterioare clienti care au carduri cadou de la emag pe care le folosesc acum.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Intreb nu dau cu paru': anul trecut am fost suspendat din programul de afiliere eMag pentru o presupusa promovare in grupurile facebook a magazinului, desi le-am explicat clar si elegant ca link-ul de unde proveneau cele cateva comisioane era pe o pagina FB si nu intr-un grup. Si acum vine si intrebarea: are rost sa insist sa fiu reprimit in cadrul programului de afiliere sau e pierdere de timp? Adica au mai fost cazuri de "reprimiri", din ce stiti voi?
Vânzări de peste 10 mil euro prin Profitshare cu ocazia Black Friday 2016
În perioada 17-20 noiembrie 2016, vânzările online realizate prin intermediul platformei de marketing afiliat Profitshare cu ocazia sărbătorii de reduceri Black Friday 2016 au depășit pragul de 10 milioane de euro (fără TVA).Claudiu, ne poti spune cu aproximatie in procente cam cat reprezenta eMag & FD (+Flanco) din aceste cifre? Stiu.. sunt confidentiale, dar na, incerc si eu...Peste 5.000 de afiliați din cadrul Profitshare au generat în cele trei zile de Black Friday 2016 un număr de 80.430 de comenzi, cu 43% mai mult decât în perioada similară din 2015.
Parerea mea este ca undeva la 60-70%, daca nu chiar 80% ca sa iasa cifrele.. voi 10mil fara TVA vanzari, 2P - 3.5mil cu TVA, deci undeva pe acolo.
La voi s-a mai actualizat in ultimele zile soldul comisioanelor aprobate? La mine de cate zile se tot strang comisioane, dar nu se mai aproba absolut nimic. Aceeasi problema a fost observata si de un prieten de vreo saptamana incoace.
Rectificare: de pe 25.11.2016 nu s-a mai procesat nimic. Nici anulate, nici aprobate.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Confirm si eu, de pe data de 11.11.2016 nici o miscare. Cel mai probabil fiind perioada asta ”nebuna” cu BF, Ziua emag, etc... nu au mai avut timp sa mai si aprobe comisioanele. Dar este timp pana pe 21 cand se trece la facturare.
PS: Ar fi frumos din partea PS sa efectueze platile inainte de craciun sau de revelion!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
au inceput sa apara aprobari din 18nov...
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Si la mine, pare a fi ok acum.
Ati incercat careva sa luati legatura cu emag prin profitshare? Astept de la ei un raspuns de cateva zile si .... nimic
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Am incercat eu sa iau legatura cu profitshare direct, sa rezolv o problema. S-a facut o luna de cand am primit raspuns la doar 2 email-uri din vreo 10, si alea cu nici un raspuns concret. Au zis ca asteapta raspuns de la alt departament. Daca nici intre ei nu vor sa comunice, va dati seama ca nu comunica cu altii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)