2nd December 2015, 08:27
5 out of 5 members found this post helpful.
Si totusi, in ciuda tuturor plangerilor, nimeni nu renunta la colaborarea cu emag. De ce? Pentru ca le ofera satisfactii financiare considerabile. Pentru ca emag are o rata de conversie cu mult peste medie.
Referitor la conturile suspendate fara drept de apel: nu stiu daca cei de la emag chiar se apuca sa dea cu barda asa ca au visat urat sau pentru ca au avut o zi proasta si vor sa isi verse nervii pe un afiliat. Hai sa fim seriosi. Sunt extrem de multi afiliati cu gura mare, sa imi fie scuzata exprimarea, care se plang ca li s-a suspendat contul ps dar uita ca, in goana dupa conversii au incalcat grosolan tos-ul. Cati dintre voi, cei prezenti pe seopedia, ati spamat grosolan grupurile de discutii sau ati postat oferte mincinoase gen Iphone 6 la 1 Leu? Sa dau si niste nume? E?
Or fi si scapari, ca na, sunt si ei oameni, dar hai sa nu ii scoatem oaia neagra in afiliere cand stim cu totii ca nu este chiar asa.
Si acum sa curga injuraturile celor nemultumiti la adresa mea
(Si nu, n-am niciun interes in a apara emag, sunt un afiliat asa de mic incat nici nu contez, dar incerc sa privesc cat pot de obiectiv lucrurile)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!