Simpla coincidenta.
Afilierea se bazeaza pe incredere!
Nu pe profesionalism...
Simpla coincidenta.
Afilierea se bazeaza pe incredere!
Nu pe profesionalism...
Vorba aia: "crede si nu cerceta". Cred ca singura solutie e sa nu mai promovez astfel de advertiseri, si cand lansez un nou site sa caut o nisa unde am macar 5 advertiseri pe care sa ii pot promova.
M-am saturat sa stau cate 20 de ore pe zi la pc si sa fiu prostit pe fata cu motive de genul: "o eroare in sistem, erau anulate comenzile de acum 3-4 luni dar nu s-au procesat pana acum comisioanele".
@ Rapsodia, vezi sa nu iti baneze contul daa afla, am auzit ca nu ai voie sa dai comenzi pe contul tau si nici prietenii tai, rudele, bunica, pisica, nu pot cumpara prin contul tau. Am auzit multe cazuri in care au fost exclusi pentru chestia asta, pentru ca nu li s-au inregistrat comisioanele si si-au cerut drepturile.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Se pare ca fac și măgarii de genul ăsta, am făcut o comanda iar în ziua când produsul a ajuns acasă, au anulat comisionul. Am dat mesaj și am întrebat ce s-a întâmplat cu comanda respectiva și de ce s-a anulat. Si-au cerut scuze motivând ca a fost nu știu ce problema în sistem și au aprobat comisionul.
O chestie tare si la mine s-a intamplat cand un vecin a comandat o intreaga bucatarie prin linkul meu. Aveam cam 200 de lei comisionul. Dupa o vreme imi apare in cont comisionul anulat si cand ii contactez imi spun ca a fost anulata comanda. ... Dar comanda era langa mine, chiar eu o asezasem la locul ei. Asadar ca orice cal batran ps/emag mai da si basini.
Nimic.
Cred ca ar trebui facute publice astfel de intamplari ca, daca sunt adevarate, pratic afiliatii sunt furati.
Intamplandu-se astfel de chestii tot timpul o sa iti pui intrebarea daca comisionul tau, de obicei destuk de mare, e respins pe bune de advertiser.
Si de obicei se cam intampla ca marile comisioane sa fie respinse...
Am si eu o intrebare despre programele de afiliere.
Daca se da click pe un link de afiliere iar cel care da click nu comanda atunci si comanda un alt produs peste 3 zile de la acelasi magazin, cookiul ramane valabil si se incaseaza comisionul?
Multumesc,
Da. Asta in caz ca n-a dat click in aceast timp pe link-ul altui afiliat.
Majoritatea advertiserilor au o perioada de recurenta de 30 de zile. Perioada de recurenta depinde in functie de fiecare advertiser in parte.
Am inteles. Multumesc mult.
Si inca ceva. Cum pot genera feed de produse la emag? Vad ca in contul profitshare nu pot face feed si la emag, la restul advertiserilor pot face.
Salut,
cei de la emag nu vor sa ne arate feed-ul de produse ? advertiser id = 35 pt emag , returneaza invalid advertiser, desi in lista de advertiseri figureaza cu id-ul 35restul campaniilor arata bine
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)