Pe mine nimic nu ma mai mira la eMag. Uite ca unii deja stiu cifre "din interior" despre ce va fi.
uberdealz .ro/black-friday-2015/
Sa vedem daca se adeveresc preturile. Daca da, atunci e clar.
Pe mine nimic nu ma mai mira la eMag. Uite ca unii deja stiu cifre "din interior" despre ce va fi.
uberdealz .ro/black-friday-2015/
Sa vedem daca se adeveresc preturile. Daca da, atunci e clar.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Lista aia cu produse și prețuri circula pe mai multe forumuri de aseara.
N-am facut nimic special pentru BF anul asta, insa o rata de conversie atat de mica la eMag nu am vazut niciodata.
La voi cum merge?
Nu trage inca concluzii :
"Salut,
Iti multumim pentru promovarea masiva a ofertelor eMAG si a evenimentului Black Friday!
Datorita numarului foarte mare de comenzi inregistrate intr-un timp foarte scurt, afisarea comisioanelor in platforma Profitshare este intarziata.
In urmatoarele ore informatiile urmeaza sa fie actualizate in contul tau de afiliat.
Iti multumim pentru intelegere!
eMAG"
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Probabil va fi un "update" masiv dupa ce serverele se racesc unpic..![]()
52% din vizitele de astăzi vin de pe mobil – este prima zi din istoria eMAG în care vizitele de pe mobil le depăşesc pe cele de pe desktop.
Interesant este că cele mai multe conversii vin din aplicația mobilă, apoi din site și apoi din varianta mobilă a site-ului.
Am inteles ca de pe aplicatia de mobil nu se inregistreaza comisioane, dar au in plan sa o faca.
Despre eMAG și Black Friday – nwradu blogCât despre aplicația de mobil și faptul că nu se înregistrează comisioane pentru achizițiile făcuta prin ea, cei de la eMAG au spus că după Black Friday vor face specificațiile pentru implementarea acestui sistem (ceva cu deep linking și transferarea sesiunilor) și vor lucra la el, o actualizare în acest sens fiind programată pentru T1 2016.
Exista un grup pentru afiliati, pe facebook https://www.facebook.com/groups/proafiliere/ in care activeaza si retelelesi advertiserii
![]()
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Mai ameninti ca dai oamenii afara din el cand nu sunt de acord cu tine sau te-ai maturizat intre timp?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)