Pagina 368 din 414 PrimulPrimul ... 268318358366367368369370378 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.671 la 3.680 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de George.F Vezi Post
    Cum stati cu anularea comisioanelor (mari)? Acum 6 zile mi-au anulat un comision de 101 lei, iar ieri un altul de 123 lei.

Great job, Profitshare!
    Vezi sa nu ai vreun "prieten" care face comenzi fake dupa ce a luat cookie-ul de pe site-ul tau.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de bogumil Vezi Post
    Vezi sa nu ai vreun "prieten" care face comenzi fake dupa ce a luat cookie-ul de pe site-ul tau.
    Posibil sa fie de vina si nisa

George.F este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2015
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de bogumil Vezi Post
    N-am cum sa aflu asta. Daca e asa, sa fie sanatos...

astudorache este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt cam la pamant serverele profitshare acum ... not fun

profitshare.png

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Se pare ca s-a rezolvat.

astudorache este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o intrebare pentru cei care fac afiliere pe electrocasnice. Ati observat formarea unui trend descendent al conversiilor in emag?

La mine asa pare, dar nu pot sa zic ca am trafic cat sa pot sa trag o concluzie pertinenta si tocmai de asta va cer parerea.

Precizez ca traficul de pe site are acelasi profil, rata de click catre emag este similara si perioada analizata este Dec 2014 -Feb 2015 vs Dec 2013 -Feb 2014. Intre Dec-Feb si Sep-Noi e logic sa existe o scadere avand in vedere sezonalitatea cumpararii de electrocasnice.
    Rata de conversie in emag (comenzi din clickuri in profitshare) a scazut cu 30%, comisionul mediu a scazut cu 27%.

Ma gandesc ca in ultimul timp a crescut numarul de afiliatii, folosesc tehnici tot mai agresive si reusesc sa rescrie cookie-urile, dar 50% din comenzi se fac in primele 24 de ore de la plasarea cookie-ului.

Pareri? sugestii ?

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    24

Implicit

De cand durata cookie a ajuns la 10 zile este de inteles de ce si comisioanele au scazut. Da, este un trend descendent.
    Nimic.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cand a inceput afilierea emag erau cookie 30 zile. Au scazut acum la 10 zile, fara nici o problema, fara un sfat de la afiliati, etc.. ca si TOS emag afiliere.

In curand poate fac sa fie cookie 1 zi!!!

Am mai scris ca, afiliatii schimba TOS dupa bunl lor plac, fara parerea sau sfatul afiliatilor, acum urmeaza cookie, etc... JENANT!!!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Cand a inceput afilierea emag erau cookie 30 zile. Au scazut acum la 10 zile, fara nici o problema, fara un sfat de la afiliati, etc.. ca si TOS emag afiliere.

In curand poate fac sa fie cookie 1 zi!!!

Am mai scris ca, afiliatii schimba TOS dupa bunl lor plac, fara parerea sau sfatul afiliatilor, acum urmeaza cookie, etc... JENANT!!!
    Au venit cu niste facilitati alea 10 zile. S-a scos afilierea din newsletter, de exemplu. Mie mi s-a parut un plus, de exemplu.

Pentru altii poate a fost minus, dar pana la jenant e cale lunga.
    Retired

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

Implicit

Am observat si eu acelasi trend de scadere al conversilor pe electrocasnice, insa l-am observat dupa lansarea aplicatiei de mobil a eMAG in care nu se face trackingul conversiilor (inca... se aude unde trebuie?). Chiar si la campania de astazi cu Ziua Reducerilor, cei care foloseau aplicatia mobila sa comande primeau 15% card cadou in loc de 10% cat primeau cei care comandau din browser. Prima lovitura a fost chiar in ziua lansarii aplicatiei cu ocazia Revolutiei Preturilor (27 Ianuarie) unde s-a simtit masiv lipsa conversiilor, in prima zi de campanie avand de obicei o rata de conversie de cateva ori mai mare, acum aceasta fiind mai mica decat intr-o zi fara promotii mari.

Sper sa implementeze cat mai rapid urmarirea conversiilor afiliate si prin intermediul aplicatiei de mobil, deoarece daca eu trimit un client care cumpara prin acesata modalitate de comanda nu primesc niciun comision, desi eu am investit in acel client.

Citat Postat în original de astudorache Vezi Post
    Am si eu o intrebare pentru cei care fac afiliere pe electrocasnice. Ati observat formarea unui trend descendent al conversiilor in emag?

La mine asa pare, dar nu pot sa zic ca am trafic cat sa pot sa trag o concluzie pertinenta si tocmai de asta va cer parerea.

Precizez ca traficul de pe site are acelasi profil, rata de click catre emag este similara si perioada analizata este Dec 2014 -Feb 2015 vs Dec 2013 -Feb 2014. Intre Dec-Feb si Sep-Noi e logic sa existe o scadere avand in vedere sezonalitatea cumpararii de electrocasnice.
    Rata de conversie in emag (comenzi din clickuri in profitshare) a scazut cu 30%, comisionul mediu a scazut cu 27%.

Ma gandesc ca in ultimul timp a crescut numarul de afiliatii, folosesc tehnici tot mai agresive si reusesc sa rescrie cookie-urile, dar 50% din comenzi se fac in primele 24 de ore de la plasarea cookie-ului.

Pareri? sugestii ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19