Pagina 369 din 414 PrimulPrimul ... 269319359367368369370371379 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.681 la 3.690 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de astudorache Vezi Post
    ... Ati observat formarea unui trend descendent al conversiilor in emag?
    ...
    Da, nu esti singurul.
    Nu are nicio legatura cu cookie-ul de 10 zile, asa era si anul trecut.
    E greu sa faci o analiza obiectiva si sa iei in calcul toti factorii care pot influenta. Totusi, pentru site-urile de nisa, rata de conversie sub 1% mi se pare si mie cam mica. Cand a fost interzisa publicitatea pe Facebook ma asteptam la o crestere a ratei de conversie pe site-urile de nisa, dar se pare ca m-am inselat.

@nrb220 - Ideea e ca nu te obliga nimeni. Iti convine, promovezi un magazin. Nu-ti convine, nu-l promovezi. Deci care e problema? Ce e jenant?
    Nimeni nu face munca patriotica si nimeni nu da bani degeaba. E un business pentru ambele parti.

Citat Postat în original de croif Vezi Post
    ......
    Sper sa implementeze cat mai rapid urmarirea conversiilor afiliate si prin intermediul aplicatiei de mobil, deoarece daca eu trimit un client care cumpara prin acesata modalitate de comanda nu primesc niciun comision, desi eu am investit in acel client.
    Cum crezi tu ca s-ar putea intampla asta? Aplicatia n-are nicio treaba cu cookie-urile din browserele folosite de client...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Se pare ca ati citit printre randuri (daca ati citit) articolul despre primul meet-up Profitshare (poate v-au furat pozele ochii), dar puteti citi mai multe despre la mine pe blog: Impresii de la primul eveniment Profitshare | Blog de Afiliat
    Pentru cei care nu au chef sa dea click, scriu si aici.
    Profitshare lucreaza la tracking pentru aplicatiile mobile si la tracking cross-device, doar ca mai dureaza un pic, eu sper sa fie gata inainte de termenul anuntat
    Legat de site-urile de nisa pe electrocasnice, nu credeti ca numarul afiliatilor poate fi cauza. Un client cand vrea o combina frigorifica sau orice altceva cred ca se pune pe citit destul, cu cat mai multe site-uri cu review-uri despre acel produs cu atat mai mult de citit. Posibil sa dea click si sa cumpere doar la cel care i-a adus informatii cat mai relevante si care il fac sa se hotarasca ori pur si simplu se satura de citit acelasi tip de info si da click pe un link, face comanda si aia e. Orice nisa devine aglomerata in timp si castigatori vor fi afiliatii care vin cu ceva in plus.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Ți-am citit articolul, dar mi se pare că n-ai înțeles ce ți s-a povestit la întâlnire.
    De unde ai scos astea?
    -tracking pentru aplicatiile de mobile ale magazinelor (cum are eMAG)
    -tracking cross-device (ex: atunci cand userul trece de la telefon la desktop ca sa plaseze o comanda)
    Eu cred că s-a vorbit despre conversiile de pe site-urile mobile, adică să apară în interfața Profitshare dacă conversia a venit de pe site mobil ori de pe site normal.
    Cookieul nu se mută de pe telefon pe desktop, iar tracking-ul de pe aplicații mobile nu prea văd cum să se întâmple deoarece nu au treabă cu browser-ul (eventual dacă are permisiuni să citească cookies).

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

S-a discutat clar de in-app tracking si cross-device tracking. Este complicat, dar este doable!
    Macar in prima faza ar fi bine sa se concentreze pe in-app tracking si mai ales pe aplicatia celor de la eMAG.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de croif Vezi Post
    Macar in prima faza ar fi bine sa se concentreze pe in-app tracking si mai ales pe aplicatia celor de la eMAG.
    Cum se mișcă cred că vom vedea treaba asta finalizată prin 2016, vara.

Trebuiau să implementeze acest lucru în același timp cu lansarea aplicației (de eMAG zic). Cum e acum e clar că afiliați pierd din comisioane.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Se pare ca ati citit printre randuri (daca ati citit) ...
    Nu, n-am citit pana acum. Interesant!
    Felicitari pentru rezultatele obtinute!

Se pare ca forumul asta poate fi folosit ca barometru de retelele de afiliere sau de fiecare advertiser in parte. Cand lucrurile merg bine, aici e liniste. Cand ceva nu e bine, incepe agitatia
    Daca discutiile sunt constructive, nimeni nu trebuie sa se supere...

Oricum, ideea e ca se fac pasi inainte si asta e bine.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@dotcom - eu cred ca nu e cazul sa ma iei iar peste picior, stiu ca nu prea am avut discutii prietenoase dar hai sa incercam sa ne respectam un pic.
    Ni s-a spus clar ca este in lucru tracking pentru aplicatiile mobile. O sa dureze ceva timp, dar macar stiim ca e in lucru.
    Legat de tracking cross-device se poate face daca user-ul e logat in cont atunci cand da click pe un link afiliat, vede pe mobil, tableta, etc. produsul, dar se hotaraste sa comande de pe desktop, acum aceste comenzi se pierd din pacate. Cert e ca Profitshare asculta cu adevarat ce spun afiliatii si incearca sa puna in aplicare, ultima isprava este asta: Ascunderea numerelor de telefon pentru Advertiseri - cum si de ce este recomandata Probabil unul dintre cele mai importante probleme pe care au intampinat-o afiliatii cu advertiserii si care acum poate fi rezolvata simplu si rapid daca se vrea, nu mai poate spune nimeni ca nu stie cum se face :
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Legat de tracking cross-device se poate face daca user-ul e logat in cont atunci cand da click pe un link afiliat, vede pe mobil, tableta, etc. produsul, dar se hotaraste sa comande de pe desktop, acum aceste comenzi se pierd din pacate. Cert e ca Profitshare asculta cu adevarat ce spun afiliatii si incearca sa puna in aplicare
    Sunt curios dacă vor implementa acest lucru așa cum îl descrii tu.

Cei de la Profitshare au o platformă de afiliere înapoiată și văd că-și concentrează atenția exact acolo unde nu trebuie. Adică spre chestii SF.
    Nu prea știi câte clickuri ai per advertiser, nu tu feeduri, nu tu api avansat, statistici avansate etc.
    Ultima modificare făcută de dotcom; 13th March 2015 la 19:04.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Sunt curios dacă vor implementa acest lucru așa cum îl descrii tu.

Cei de la Profitshare au o platformă de afiliere înapoiată.
    @Dotcom - nu ma intelege gresit, dar o dau in personal - Cu acele functionalitati tu ai castiga mai mult? Ai promova mai intens sau ai promova in aceleasi conditii ca in acest moment? Pentru ca am o vaga idee si de aceea am vrut sa intervin, chiar daca activitatea mea pe forum a fost doar de read-only.

Dupa intalnirea de luna trecuta am primit feedback foarte valoros de la afiliati: app de android - s-a rezolvat, numarul de telefon - am aratat ca tehnic se poate, pluginul de WP - s-au rezolvat bugurile semnalate si mai vin foarte repede cateva chestii misto de tot. Plus de asta si advertiserii au aplecat urechea la sugestiile voastre si actioneaza in consecinta. Totul tine de comunicare, aruncatul cu noroi e foarte simplu, cateodata util - dar daca e folosit exagerat nu e bine.

Ce am vrut sa punctez - daca aveti nevoie de instrumente care ne pot creste performantele tuturor (afiliat/advertiser/retea) - nu avem niciun motiv sa nu implementam.

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    @Dotcom - nu ma intelege gresit, dar o dau in personal - Cu acele functionalitati tu ai castiga mai mult? Ai promova mai intens sau ai promova in aceleasi conditii ca in acest moment? Pentru ca am o vaga idee si de aceea am vrut sa intervin, chiar daca activitatea mea pe forum a fost doar de read-only.
    Personal, la campanii identice in cele 2 retele, aleg 2P pentru statisticile superioare celor din Profitshare.
    Ultima modificare făcută de bogumil; 13th March 2015 la 20:57. Motiv: typo

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19