Pagina 367 din 414 PrimulPrimul ... 267317357365366367368369377 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.661 la 3.670 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    E oficial. E un forward primit de la un afiliat 2parale care a avut o discuție cu ei pe tema spam cu pagini Facebook etc.

http://i.imgur.com/Bk5Zbzd.jpg

Asta e atitudinea 2parale legată de spam.
    Mi se pare normal. Daca era email spam, era cazul sa ia masuri.

Dar tipul asta de promovare nu poti sa o numesti neaparat spam. Si nu e treaba lui 2parale sa decida ce e spam si ce nu, atata timp cat pe advertiseri nu-i deranjeaza. Cat timp ambele parti sunt multumite, e ok.

Si asta e valabil pentru toate retelele mari de afiliere, nu doar in Romania.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Si e corecta!
    ......
    Nu inteleg de ce 2parale sau magazinele ar renunta la trafic si vanzari? E trafic targetat, oricine plateste pt astfel de trafic.
    Se pot gasi anumite motive etice, nu neaparat legale. Dar cand disperarea e mare, cine se mai gandeste la etica?
    Tinand cont ca sunt mai multe pagini de genul respectiv, e posibil sa vorbim de lucruri diferite. Eu ma refer la cele care au continutul format din cuvinte cheie fara a avea o coerenta logica si fara a oferi informatii reale.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ca tot vb de spam, daca eu trimit maine 1 miliard de emails, este spam? De ce?
    Depinde cui le trimiti... Daca 1 miliard de oameni si-au exprimat acordul sa primeasca acele emailuri, e ok.
    Dar daca folosesti o baza de date cumparata, cred ca iti furi singur caciula.
    Sincer, eu m-am cam saturat sa ma tot dezabonez de pe fel de fel de site-uri pe care niciodata nu m-am inscris. N-as cumpara de la ei nici daca ar avea cea mai buna oferta!
    Asta nu-i marketing, e disperare...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Se pot gasi anumite motive etice, nu neaparat legale. Dar cand disperarea e mare, cine se mai gandeste la etica?
    Tinand cont ca sunt mai multe pagini de genul respectiv, e posibil sa vorbim de lucruri diferite. Eu ma refer la cele care au continutul format din cuvinte cheie fara a avea o coerenta logica si fara a oferi informatii reale.

Depinde cui le trimiti... Daca 1 miliard de oameni si-au exprimat acordul sa primeasca acele emailuri, e ok.
    Dar daca folosesti o baza de date cumparata, cred ca iti furi singur caciula.
    Sincer, eu m-am cam saturat sa ma tot dezabonez de pe fel de fel de site-uri pe care niciodata nu m-am inscris. N-as cumpara de la ei nici daca ar avea cea mai buna oferta!
    Asta nu-i marketing, e disperare...
    1. Etic? Wtf? Nu e vb de disperare aici, este doar business. Cineva investeste 15k euro si are pretentia sa obtina peste suma investita.

In cazul de fata nu este nimic "ilegal". Eu platesc pt astfel de trafic si il consider foarte bun. Cauti "iarba" si iti da "chiloti"? Nu cred. Iti da exact ce cauti = targetat!

Continutul este problema lui google. Sa inteleg ca shopmania ofera continut? Dar price.ro? Toate au continut de calitate, mii de reviews a cate 3000 cuvinte? Ce vb noi?

Ce continut/valoare ofera ad-urile din adwords/fb? Dar posturile din SM? Ad-urile nu sunt spam?

2. Exact! Depinde de unde am lista si daca o pot monetiza = depinde de mine si nu de 2parale sau magazin! Cat timp generez conversie, toti sunt fericiti, chiar si clientul (altfel nu cumpara)
    Daca nu generez conversii = pierderi!

Nu inteleg de ce multi aveti impresia ca orice "smecherie' e automat ilegala. Eu apreciez orice inovatie, incerc sa o inteleg si sa o aplic. Daca google are o problema, sa o rezolve. Dar daca Dan are o problema, e problema lui, sa o rezolve.

Afilierea are sens doar daca exista conversii. Iar cat timp exista conversii pe o astfel de strategie (geniala), restul e doar can-can.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Vorbim de afiliere.
    Nimeni nu poate contesta dreptul advertiserului de a decide cui sa plateasca comisionul. Pentru asta sunt regulile impuse de fiecare advertiser. PS sau 2P pot interveni probabil doar in vederea respectarii acelor termeni.
    Toate celelalte considerente pica in cazul asta.

Dar advertiserii care au o politica mai restrictiva au si ei motive bine intemeiate si sunt sigur ca au facut analize pentru a vedea beneficiile si dezavantajele. Si sunt suficiente elemente de analizat, incepand cu cat de targetate sunt conversiile acelui trafic targetat. Sigur stii despre ce e vorba, n-are rost sa dezvolt.

In privinta business-ului este clar, cum ai spus tu. Orice suma investita trebuie sa iti aduca un profit. Daca il aduce inseamna ca investitia e buna.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca treaba era ok acum ii mergeau link-urile, asa ca lasti-o balta cu e ok, ca nu e. Cand advertiserii or vedea ca au fost intrecuti in serps de prostiile alea ce au chiar si 9 pozitii din primele 10 nu o sa le mai convina sa plateasca comisioanele. Ce, ati uitat invazia de emd-uri din 2011 si 2012 si cum au reactionat majoritatea advertiserilor pana s-a prins Google de schema?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Daca treaba era ok acum ii mergeau link-urile, asa ca lasti-o balta cu e ok, ca nu e. Cand advertiserii or vedea ca au fost intrecuti in serps de prostiile alea ce au chiar si 9 pozitii din primele 10 nu o sa le mai convina sa plateasca comisioanele. Ce, ati uitat invazia de emd-uri din 2011 si 2012 si cum au reactionat majoritatea advertiserilor pana s-a prins Google de schema?
    Daca sunt 9 din 10, inseamna ca advertiserii trebuie sa plateasca dublu sau triplu, pentru ca sunt atat de "slabi" incat google ii trimite in pagina 2.

Pe nici o cautare buna, nu exista 9 din 10, poate 4-5/10 pe cuvinte cu sub 10 cautari lunare. Pentru asta este "problema"? Eu credeam ca pentru laptopuri e revolutie in afiliere, nu pentru "purificator de aer gorenje kghdf9437503475034", cu 0 cautari lunar!

E clar acum, asta este motivul pentru care 95% dintre afiliati nu reusesc macar un 1000 euro lunar.

--------------------

Cum au reactionat advertiserii la emd-uri? Nu inteleg ce zici, au reactionat advertiserii prin scrisoare trimisa catre google si google a penalizat emd-urile? Asa?

De aia e netul plin de emd-uri pe primul loc?

Ce ai vrut sa zici mai exact?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Dragos, eu "inteleg" fustrarea advertiserului ca nu mai e printre primele locuri in serp, ca este intrecut de afiliat, insa ti se pare ok sa se i-a asemenea masuri impotriva afiliatilor care fac SEO super ok, si depaseste advertiserul in serp, iar acesta ca masuri "ii taie aripile" ca sa nu ii mai plateasca comisioane? Cat timp nu era in fata lui in serp, si ii trimitea trafic si vanzari era ok, acum nu mai e ....

Pacat ca afilierea in ro se duce pe apa sambetei din cauza ca advertiserul nu mai doreste sa plateasca comisioane, si impune intermediarului (ex. profitshare) niste reguli aiurea, iar daca nu le impune afiliatilor, paraseste reteaua de afiliere, etc...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

My bad! Am crezut ca 2parale i-au dat voie sa faca in continuare, dar link-urile sunt directe acum. Oricum, vad ca s-a apucat de ShareAsale si baga la greu.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

George.F este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2015
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum stati cu anularea comisioanelor (mari)? Acum 6 zile mi-au anulat un comision de 101 lei, iar ieri un altul de 123 lei.

Great job, Profitshare!

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    296
    Putere Rep
    21

Implicit

De ce nu renunti la a mai promova campania respectiva? E foarte simplu. Nu trebuie sa mai acceptam comisioane peste comisioane refuzate. Bineinteles ca vor proceda la fel, daca acceptam si nu le zicem nimic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19