Stiu asta, design-ul l-au schimbat astazi iar eu vorbesc de link-ul de sus, care ducea spre profitshare. Acesta era acolo, pana azi.
Stiu asta, design-ul l-au schimbat astazi iar eu vorbesc de link-ul de sus, care ducea spre profitshare. Acesta era acolo, pana azi.
Acum remarc ca au schimbat design, scuze.
Nu vad totusi relevanta intrebarii, de ce e importanta existenta unui link spre Profitshare in header? Cu ce afecteaza prezenta/absenta acestui link?
Retired
Nu stiu, intreb, inainte era prezent iar acum l-au scos, de ce nu l-au pastrat?
Daca nu ati vazut inca: Black Friday 2014 la eMAG - cand si cum se promoveaza in afiliere
Black Friday la eMag este pe: 21 noiembrie 2014
in ziua de Black Friday se vor comisiona cu 1%
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
@Ciuperca, n-ar legatura treaba cu link-ul, pur si simplu l-au scos ca nu se mai integra in noul design si oricum PS e altceva de mai bine de un an.
Legat de Black Friday la eMAG poate ar trebui sa consultati si noul TOS eMAG, in special Politica de Social Media:![]()
Bagati la cap ca sa nu va treziti cu contul suspendat cum s-au trezit altii in ultima perioada de timp![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Buna seara,
Promoveaza cineva Boutique Mall?? Nu de alta, dar ii promovez si din toate comisioanele generate, nici unul nu este aprobat! Si pe langa asta, cand le ceri explicatii, nu au nici cel putin bunul simt sa iti raspunda la mesaj sa iti explice de ce s-a anulat, etc.., etc...!!!
Ca atare, NU II RECOMAND pt ca sunt neseriosi!!!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Guys,
suntem foarte incantati sa va prezentam noul plugin WP Profitshare. Au fost implementate inclusiv sugestii primite de la voi, recomand cu deosebita caldura update-ul pluginului Update: Noi functionalitati pentru pluginul WP Profitshare « Marketing afiliat - Profitshare Blog
Mult succes in cat mai multe conversii de Black Friday![]()
@Lukian - grupurile erau interzise de anul trecut, inainte de Black Friday chiar.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)