Norocosule! Daca stii despre ce url este vb poti face o cautare pe google. Sunt indexate si unele postari din facebook. Totusi trebuie sa ai mare noroc. Daca nu a folosit link-ul si in mesaj ( a pus doar la previzualizare ), sau daca a scurtat linkul treaba se complica
@ Olivian Breda - contacteaza-i pe cei de la Profitshare. In mod sigur au mai multe statistici decat vedem noi in meniul de user.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Vă mulțumesc de răspunsuri. Sunt doar foarte curios. Vinde mai bine decât am făcut eu vreodată.![]()
Inseamna ca acolo e o lectie foarte buna de invatat !!!
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Am observat o chestie ciudata la un comision si as vrea sa stiu parerea voastra. Este vorba de un comision la emag.
Produsul vandut are pret de 665 ron.
Face parte din categoria de pe site: Casa, gradina & petshop.
In meniul profitshare, la grila de comisioane pentru Emag apare astfel:
mobila, decor si haine - 6%
casa, gradina si auto - 2%
Eu insa am luat 3% pe comision.
Daca categoria "casa, gradina" din site este platita cu 2% cum scrie in grila de comisionare, sau 3% cum scrie in "termeni si conditii", de ce subcategoria "mobilier" din aceasta categorie este trecuta cu 6% iar eu iau doar 3?
Am trimis si la emag un mesaj prin platforma profitshare dar intarzie sa apara un raspuns. Ati intapinat astfel de probleme? Exista undeva o grija reala a comisioanelor unde sa existe informatii clare si corecte?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu am verificat niciodata comisioanele. Cred ca depinde de produs si nu este rau ca ai intrebat.
Comisionul pe produs il stabileste eMag, si din cate am vazut sunt si produse din aceeasi categorie care se comisioneaza diferit:
accesorii pentru cititori 8.00
accesorii pentru cititori 10.00
Sunt ultimele 2 in lista.
LE Tu ai trimis intrebarea catre PS, cred ca e normal sa dureze pana lamureste problema cu advertiserul. /LE
Cu rata de conversie cum stati?
La mine in ultima perioada pe IT a scazut mult sub 1% si nu stiu daca se datoreaza apropierii BF sau am eu vreo problema...
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Am observat ca siteul eMAG si-a schimbat designul iar profitshare nu a mai fost inclus in noul design. Oare de ce?
Si-a schimbat designul de luni, bune iar linkul spre profitshare nu mai exista tot de atatea luni. Banuiesc ca la link te referi, altfel profitshare n-a fost niciodata integrat in site, functiona pe un subdomeniu, pe alta platforma.
Profitshare este o persoana juridica separata, cu domeniu propriu, ce include mai multi advertiseri, nu numai Emag. Daca esti afiliat vechi,schimbarea s-a produs cand ai semnat noul contract si cand s-au scos voucherele ca optiune de plata.
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)