Cum pe pile? Vorbim de persoana fizica. Si intodeauna a fost facut plata pe 5 decembrie si in jurul craciunului.
Nu ati inteles ideea mea: noua afiliatilor ne cer sa respectam cu sfiintenie TOS de la ei!!! Corect???
Ei de ce nu respecta clauzele contractuale si TOS????
Asta vroiam sa intreb!
Alarma, insisti cu plata de craciun de parca tot la doua luni e craciunul.
Hai sa recunoastem: acum NU au procedat corect, NU au respectat TOS!!!
Aici am vrut sa ajung!!! E prima data, dar tot timpul este un inceput! Azi o zi, maine cateva zile si tot asa!!! Semnalul acesta de alarma vroiam sa il trag!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Eu colaborez cu profitshare, daca nu ma insel, de 3 ani de zile. Am primit in 2015 si 2016 decembrie plata mai devreme, in rest in zilele de 3-5 ale lunii. S-a intamplat de vreo 4-5 ori in acesti 3 ani de zile, sa primesc banii abia pe 6-7. Nu cred ca e un capat de tara, atata timp cat niciodata nu am avut dubii referitoare la plati. Profitshare garanteaza plata comisioanelor aprobate chiar daca advertiserul "dispare" din sistem. Ce vreti mai mult de atat, asta nu e siguranta? Pentru 1-2 zile in plus, nu cred ca e asa o problema.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Parerea mea e ca exagerati rau de tot. Serios acum. Ce banci din tara asta lucreaza duminica? Stiti voi vreuna? Ca eu nu. A fost un delay de 1 zi. Perfect justificat. Se sfarseste lumea?
Puteti sa va plangeti de altele, dar nu de seriozitata cu care fac platile. Daca tot vreti sa aruncati cu mocirla (gratuit, zic eu) fiti si voi mai inventivi. Scuze pentru limbajul poate usor acid.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cu parere de rau dar la mine in 2015 si 2016 nu am avut doua plati in decembrie. Doar cea din jurul zilei de 5.
As fi avut nevoie de bani dar se pare ca altii au prioritate. ... si nu e ok treaba asta cu diferentierea dintre afiliati chiar si la plati.
Din cauza asta prefer 2parale. Pot avea chiar si 4 plati pe luna pe cand la profitshare doar una.
Hai ca-i culmea acum, sunt atatea probleme pe care am putea sa le discutam legate de afiliere si noi discutam despre intarzierea de o zi care in fapt e justificata. M-am uitat de curiozitate in cont si am plati in data de 6 facute (desi am cont la ING) in foarte multe luni. Nu mai spun de cele din data de 4 sau de 2 ale lunii. Si inca ceva, data de 5 nu e o noutate, daca va uitati in cont veti vedea ca in 5 august 2013 a fost efectuata prima plata de catre Profitshare, deci din prima luna ziua de 5 e cea in care se fac platile.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Postare dubla
Ultima modificare făcută de alarma; 6th February 2017 la 21:29. Motiv: Duplu post
Hai ca nu e nimeni impotriva ta , sau nu altii sunt cu pile. Legat de platile din decembrie: Plata afiliatilor pentru luna decembrie
Si si anul trecut era la fel, dar era deja ceva "normal"
Bă băieți, hai că batem câmpii.
1. Plățile nu se fac până în 5 luna următoare, ci în 5. Iar dacă 5 se nimerește weekend atunci plata se face în 6/7. Banii intră în aprox ziua plății la cei cu ING sau în ziua următoare la cei non ING. Deci, plata pe luna trecută a fost făcută luni 6.02.2017 și a intrat aprox în 6 la ING și o să intre azi 7 la non ING.
2. La mine factura pe decembrie (2015 și 2016) a fost plătită în 5 ianuarie. La alții poate că plata a fost făcută în decembrie, dar la mine nu Punct
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)