Eu zic sa incerci link-ul dat de mine, e de la acea reclama de pe fb si trece prin profitshare, verifica![]()
Eu zic sa incerci link-ul dat de mine, e de la acea reclama de pe fb si trece prin profitshare, verifica![]()
Compara link-ul respectiv cu un link generat de tine.
De curiozitate, ai dat macar click pe link-ul din reclama? Daca nu, fa o comanda de test si vezi daca link-ul respectiv anuleaza cookie tau.
Am dat click si am vazut exact despre ce e vorba. Dupa cum ti-am spus s-a mai discutat acest aspect. Daca dai click pe un link de-al tau si dupa aceea pe cel de mai sus o sa vezi diferenta.
Poti face comanda test ca sa te asiguri.
Eu zic totusi sa incerci. Da click pe un link de-al tau, iar apoi pe cel din reclama si la final, plaseaza o comanda. Spune-mi ce rezultat obtii.
Ai facut comanda si nu s-a inregistat comision?
Da, incearca si tu.
Contacteaza-i si cere lamuriri.
Pai vroiam sa vad daca sunt singura care a observat asta. Tu ai incercat?
Ultima modificare făcută de Amalia.Veronica; 28th October 2014 la 20:39.
(separat de discuția de mai sus)
Am primit ieri niște comisioane din Facebook, de pe un link pe care nu știu să îl fi creat, și încă îmi intră conversii din linkul respectiv.
Bănuiesc că cineva fie a folosit un link de-al meu, a intrat pe site-ul eMAG, și ulterior a promovat linkul meu, cu tot cu afiliere.
Aș vrea să găsesc sursa, să văd unde pe Facebook se întâmplă acest lucru, e vreo metodă? În platformă, mă uit la "sursa click", dar e doar linkul de pe eMAG, nu îmi zice nimic despre locul din Facebook unde apare linkul.
Mersi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)