Probabil ca vor fi procesate pana la incheierea perioadei de plata pe 22. Au mai avut problema asta si acum cateva luni si le-au procesat pe toate pe 21.
Probabil ca vor fi procesate pana la incheierea perioadei de plata pe 22. Au mai avut problema asta si acum cateva luni si le-au procesat pe toate pe 21.
Eu am comisioane in asteptare inca din 5 noiembrie
SI eu aveam comisioane neprocesate de o perioada mai lunga. De doua zile au inceput sa fie aprobate.
Amanunt: majoritatea sunt aduse prin Facebook, iar Profitshare, mai concret eMAG zicea ca vor acorda o atentie deosebita acestor comisioane (probabil ca vor pierde mai mult itmp cu ele). Daca si in cazul vostru e la fel, e posibil ca aceasta sa fie cauza.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Cred si eu ca are legatura cu noile restrictii dar concluzia ca sunt aprobate cu intarziere doar comisioanele din FB este gresita. Nu am comisioane din FB si totusi, pana acum doua zile, au fost aprobate foarte putine. Posibil sa fie si o perioada proasta pentru ca la mine a scazut foarte mult si valoarea medie a comisioanelor aprobate.
Si la mine au inceput sa se aprobe in masa de acum 2 zile.Nu fac promovare pe Fb.
Confirm si eu. Ieri 2 comisoane platite.
La mine s-au aprobat in valoare de vreo 500 ron, se pare ca si-au revenit.
Scuze pentu duplicat.
Ultima modificare făcută de edy12006; 13th February 2015 la 23:51.
Au revenit in forta, aproba intr-o veselie !![]()
Nimic.
dap, si la mine aproba
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)