nu le-au picat si nici nu le va pica stai linistite un magazin serios cu o vechime destul de mare
nu le-au picat si nici nu le va pica stai linistite un magazin serios cu o vechime destul de mare
Vad ca sunteti entuziasmati de aceste preluari ale celor de la profitshare, pe mine sincer ma ingrijoreaza, fiindca va dispare concurenta intre ei, totul se va alinia la un singur standard care va fi din ce in ce mai greu de indeplinit.
Ma bucuram daca auzeam ca apar noi servicii de afiliere concurente .
Este corect sa presupun ca adwords si profitshare nu se impaca? Sau este vorba doar despre eMag? (Mi-a fost respins ad'ul care trimitea la emag)
Termeni si conditii PS le ai lecturat de curand ?
"sa inregistreze vreun cuvant cheie, termen de cautare sau alt identificator care sa contina vreo marca inregistrata site-ului eMAG.ro (eMAG, eMAG.Live! etc.) sau alta variatie a acestora (eMMAG, eAMG etc.), pentru folosirea in motoarele de cautare, portaluri sau alte servicii de cautare."
Daca te referi la asta, nu am folosit 'eMag' in cuvintele cheie.
Schimbari in politica de afiliere eMAG - Marketing afiliat - Profitshare Blog
6. Promovarea eMAG prin intermediul Google AdWords nu mai este permisa in afiliere
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
De aici Schimbari in politica de afiliere eMAG - Marketing afiliat - Profitshare BlogPromovarea eMAG prin intermediul Google AdWords nu mai este permisa in afiliere
Incepand cu 15 august, promovarea directa a linkurilor de afiliere eMAG, prin intermediul Google AdWords, nu va fi permisa in afiliere. Investitiile noastre in acest canal de promovare sunt semnificative si nu vedem ca avand logica de business licitarea impotriva afiliatilor pentru spatii.
Ca tot vorbiti de noile reguli. As vorbi si eu despre:
dar nu stiu daca e bine sau daca e rau, poate mai astept, sa mai intre cateva4. Perioada de recurenta devine 10 zile
Le dau mail si apoi revin si aici cu un update.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Apropo! Cu mâhnire bag de seamă că telefoanele au comision de 1%. Cel puțin ultimele 10 comisoane așa îmi afișează! M-am bucurat să văd și comisioane de 10 procente pentru vânzări non telefoane, dar domeniul în care fac publishing e axat pe telefonia mobilă, deci e trist să văd 7 lei comision după ce un review mă costă de 50 de ori mai mult. Poate se fac ceva modificări în acest sens.. Ar fi de dorit!
eRwin incearca sa promovezi celelalte magazine din profitshare, poate nu e diferenta la rata de conversie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)