Mi-au aparut si mie cateva comisioane pe luna trecuta, pe luna in curs nu am observat.
Mi-au aparut si mie cateva comisioane pe luna trecuta, pe luna in curs nu am observat.
Drept. Doar ziceam că dau dovadă de bunăvoință. Faptul că platforma este tot versiune BETA...
Sugestie: daca tot se pune accent pe valoare, oare nu ar trebui scosi afara din sistem toti cei care spameaza in draci pe toate grupurile de Facebook posibile? Nu am nimic impotriva celor care pun link-uri afiliate pe paginile proprii, dar sa postezi pe 200 de grupuri pe zi e deja spam de prost gust.
Asta e doar un exemplu, dar ca el sunt multi!
![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Si eu recunosc ca public aproape in fiecare zi pe grupuri de pe Facebook, dar intotdeauna pun link catre un articol de pe un site de-al meu unde fie prezint promotia sau produsul in cauza, asa mi se pare cel mai corect. Ceea ce a pus @Matei mai sus mi se pare de prost gust, dar pana la urma afilierea a devenit un business si ca in oricare alt tip de business regulile mai sunt si incalcate, acum tine de Conversion si alte programe de afiliere sa reglementeze mai clar ceea ce este permis si ceea ce nu este permis, insa stiu sigur ca intotdeauna se vor gasi cai de a ocoli aceste reglementari. Pe scurt, ceea ce vreau eu sa spun este ca daca vrem sa facem afiliere ar trebui sa ne intereseze mai mult ce facem noi si nu ce fac altii pentru ca de multe ori ne consumam timp aiurea, timp pe care l-am putea folosi pentru noi.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu cred ca obtii prea multe comisioane postand aiurea pe grupuri de Facebook, mi se pare o mare pierdere de timp.
@LensFlare - din punctul meu de vedere nu pierd prea mult timp, maxim 20 de minute pe zi si sunt constient ca nu pot aduna prea multe comisioane, insa castig expunere, oameni mai retin blogul, mai intra, mai citesc un articol si la sfarsit de luna cand trag linie tot se mai vad cateva procente de vizitatori ce vin de pe Facebook.
Unii se pare ca au inteles prost afilierea pe Facebook si incearca marea cu degetul, dar in lipsa de rezultate o sa se lase pagubasi. Pe mine nu ma tenteaza deocamdata afilierea pe Facebook, e tentant doar pentru ca stiu cum se face, am testat si am avut ceva rezultate, insa daca vrei sa joci la masa bogatilor trebuie sa investeti destul de mult altfel nu vei face nimic, iar eu nu sunt dispus acum sa investesc in Facebook.
am incercat si eu afilierea pe grupurile FB. slabut, dar au fost comisioane. mie mi s-a parut munca prea multa pentru niste rezultate ata de slabe.
la pagini FB e alta treaba.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
La mine s-a anulat "bonusul", majoritatea comisioanelor aparute la regularizare au fost anulate, in plus am sesizat si problema cu procentele de pe grila veche, dar raspunsul lor nu corespunde cu ceea ce se intampla. Eu inteleg ca sunt in Beta, dar daca ai pretentii sa devi cel mai bun consider ca astfel de probleme trebuie rezolvate cat mai repede cu putinta, sa nu aducem aminte ca e a doua oara cand se intampla si ca acest lucru incepe sa puna la indoiala acuratetea sistemului.
Si la mine s-a anulat. Lol.
Apropo s-a mai intamplat cuiva ca suma intrata in cont sa fie mai mica decat cea care apare in platforma ca fiind platita?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)