Am terminat cu 20% rata de conversie - un nou record pentru mineDe la 12 revin comisioanele la procentele normale?
Am terminat cu 20% rata de conversie - un nou record pentru mineDe la 12 revin comisioanele la procentele normale?
em am terminat ziua cu 72 de conversii ... de erau comisioane normale era buna treaba![]()
@Mishu
Serios vorbesc. Nr. de comenzi / nr. de clickuri, nu?
Rata de conversie 6.98% astazi. O rata fantastica. De 4 ori mai mult trafic decat de obicei. 161 comisioane in total. Ma declar multumit!
Calculata de tine. Inteleg...
Pai mai am un prieten care mi-a dat imboldul de a fi nemultumit in seata asta.
Tot cam asa se prezinta si el, probabil cam asta este media.
Eu am vizitatori mai multi dar rezultate mai slabe :/
Ce m-a fascinat a fost evolutia unui site nou, de micronisa, care se tinea pe undeva pe la 60 de vizitatori pe zi, desi era in prima pagina pe principalele cuvinte cheie (interes redus). A crescut exponential in perioada asta, ajungand astazi la 1400 de unici. BF chiar a devenit un fenomen![]()
Presupun ca te-ai gandit deja, totusi te intreb si eu: poate imparti nr. de comenzi de la Emag la numarul de clickuri pe care il trimiti catre toate magazinele pe care le promovezi?
Nu
Am un cont gratuit la StatCounter si imi monitorizez click-urile de iesire. Ofera rapoarte forte exacte, ora, link-ul pe care s-a dat click, pagina din care s-a dat click si IP-ul de pe care a venit click-ul.
Astazi nu a facut fata pe niciunul dintre site-uri, s-a pierdut pe undeva pe la 450 de click-uri pe fiecare...
Ultima modificare făcută de Mishu; 23rd November 2013 la 01:59.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)