Am terminat cu 20% rata de conversie - un nou record pentru mine :) De la 12 revin comisioanele la procentele normale?
Versiune printabilă
Am terminat cu 20% rata de conversie - un nou record pentru mine :) De la 12 revin comisioanele la procentele normale?
em am terminat ziua cu 72 de conversii ... de erau comisioane normale era buna treaba :)
@Mishu
Serios vorbesc. Nr. de comenzi / nr. de clickuri, nu?
Rata de conversie 6.98% astazi. O rata fantastica. De 4 ori mai mult trafic decat de obicei. 161 comisioane in total. Ma declar multumit!
Calculata de tine. Inteleg...
Pai mai am un prieten care mi-a dat imboldul de a fi nemultumit in seata asta.
Tot cam asa se prezinta si el, probabil cam asta este media.
Eu am vizitatori mai multi dar rezultate mai slabe :/
Ce m-a fascinat a fost evolutia unui site nou, de micronisa, care se tinea pe undeva pe la 60 de vizitatori pe zi, desi era in prima pagina pe principalele cuvinte cheie (interes redus). A crescut exponential in perioada asta, ajungand astazi la 1400 de unici. BF chiar a devenit un fenomen :)
Presupun ca te-ai gandit deja, totusi te intreb si eu: poate imparti nr. de comenzi de la Emag la numarul de clickuri pe care il trimiti catre toate magazinele pe care le promovezi?
Nu :))
Am un cont gratuit la StatCounter si imi monitorizez click-urile de iesire. Ofera rapoarte forte exacte, ora, link-ul pe care s-a dat click, pagina din care s-a dat click si IP-ul de pe care a venit click-ul.
Astazi nu a facut fata pe niciunul dintre site-uri, s-a pierdut pe undeva pe la 450 de click-uri pe fiecare...