Emag a redeschis programul de afiliere - mai multe detalii http://profitshare.emag.ro/blog/
Versiune printabilă
Emag a redeschis programul de afiliere - mai multe detalii http://profitshare.emag.ro/blog/
Nu e cam putin 3% ?
Este imens 3% :)
Dar au facut un pas foarte mare. O sa aiba un succes enorm, iti garantez.
Ii felicit pe cei care au propus si au realizat treaba asta in Emag.
Am inplementat si eu azi pe revistait.ro si netul.ro ... astept rezultatele, sa vad daca se merita tinute pe site.
3% e mai mult decat generos, o sa apara widgetul lor pe foarte multe siteuri :-)
M-am grabit cu intrebarea cu 3% ....am introdus si eu widget-urile lor sa vad ce iese...
O mica intrebare, valabila pentru orice sistem de afiliere, nu numai in cazul de fata: Ce se intampla cu clientii referiti care cumpara comandand telefonic (ca doar asta e cea mai usoara modalitate dupa ce ajung pe pagina produsului, ce rost mai are sa-si faca un cont cand pot pune mana pe telefon)? Se primeste comision pentru ei? :))
chiar as fi curios sa aflu cati dintre clientii unui magazin virtual din Romania fac comanda pe net si cati suna pentru a comanda produsul . Eu unul nu am sunat niciodata pentru a face comanda.
Asta chiar ar fi interesant de aflat. Am creat un poll.
[/end offtopic]
Mai sunt totusi erori... incerc sa ma conectez la contul meu ProfitShare si ma duce direct intr-un redirect loop :) :P
s-a intamplat si la mine ieri dar si-a revenit
Campania eMag a prins, sunt deja zeci de site-uri care au integrat widget-urile.
Vad ca cineva a propus niste metode pentru eliminarea problemei acordarii comisioanelor pentru comenzile date prin telefon. Vedeti aici.
3% mi se pare putin :)
Cum am mai spus, este IMENS :)
De multe ori, un magazin online nu are nici macar el 3% adaos (la produse foarte scumpe de ex.).
Ce fel de produse au pe site ? Au cumva ceaiuri si alte chestii naturiste ?
Mda, are vreo legatura varsta cu faptul ca nu am auzit de emag? Am intrat pe site, dar nu am vazut nicaieri ce fel de produse au. Uite ca eu sunt mai inapoiat si nu auzisem de emag pana acum. Multumesc oricum pentru raspunsuri...
Nu s-au lasat mult timp asteptate reactiile. Totusi intre 100 ron(emag) la 10 ron(aukro) e ceva distanta.Citat:
In Programul de Afiliere de pe Aukro.ro poti castiga 10 RON pentru fiecare nou Utilizator.
Sa ziceam ca nu am fost prea atent si nici nu am cautat foarte bine (greseala mea). Nu vad ce e atat de impresionant ca nu am auzit pana acum de emag... Nu m-am apucat de mult timp de facut site-uri... Dar gata cu offtopic. Recunosc ca am gresit si imi cer scuze...
aukro aveau deja campania asta de afiliere, dar primeai 5ron/utilizator valid
la emag primesti cei 100 de ron daca aduci 50 de vizite, parca asa citisem
Amazon are comision 4% iar la volum mare de trafic poti ajunge la 8%. 3% mi se pare potrivit. Oricum e un pas mare pentru afilierea din ro, eu zic ca or sa aiba succes. Eu o sa ii folosesc.
Din poll-ul privind modalitatea de a comanda reiese ca 30% (din cati au votat pana acum) dau comanda telefonic atunci cand cumpara de pe magazinele online. Din cate am inteles de pe site-ul eMag, pentru aceste comenzi nu se acorda comision. De asemenea nu se acorda comision daca cumparatorii utilizeaza un anumit voucher. Daca afilierea se face pe firma, comisionul de 3% are TVA inclus, deci nu este de 3% plus TVA. Tinand cont de toate acestea, ca si potential publisher nu ma declar un fan. Pentru eMag insa sistemul de afiliere va fi benefic.
Acest sistem in acest moment de criza economica il consider un excelent viral. Pun pariu ca in scurt timp vor aparea si alte magazine online mari care vor adopta un astfel de sistem si nu pentru a avea beneficii directe din actiunile venite prin sistem, ei vor avea de castigat datorita reclamei de care se vor bucura avand marca pe toate blogurile/website-urile.
Exact chestia asta am sustinut-o si eu pe Nerve, in contextul in care articolul de acolo zicea ca sistemul de afiliere nu va folosi la nimic, si se pare ca am atins o coarda sensibila tocmai la Emag. Emag ori nu isi intelege produsul, ori se face ca nu si-l intelege.
Si uite asa isi face eMag reclama gratuita pe siteurile noastre..... Recunosc ca am pus si eu, dar o sa zboare in cateva zile reclama de pe site... Am o gramada de afisari si clickuri, dar degeaba.... 99,9% dau click din curiozitate sau pt ca arata frumos reclamele. Cine vrea sa cumpere de la eMag sau de la alt magazin online, se duce direct la adresa siteului.
Nu fa greseala asta, doar nu te astepti ca oamenii sa saliveze si sa cumpere imediat. Eu zic ca poti vedea rezultatele numai intr-un orizont lung de timp. Da-le o sansa, s-ar putea sa functioneze si pentru webmasteri, nu doar pentru Emag. Mie mi se pare doar anormal ca Emag sa implementeze o treaba si sa nu cunoasca toate beneficiile sistemului... Straniu.
Kevin, lasa ma, cu alte cuvinte, e naspa ca o sa castige Emag ceva. Vorba aia, de ce sa-i mearga vecinului bine, nu ? :rolleyes:
Pana acum am 2 comenzi in asteptare... Daca s-ar finaliza as primi 114 ron...
Daca ar merge asa si in continuare ar fi bine deoarece acelasi spatiu, dar ocupat de adsense, imi aducea un castig mai mic.
LE:
1.149 clickuri, 0.59 CTR pe emag.ro in perioada 3-8 martie
~2000 clickuri pe adsense in toata luna Ianuarie (aceasi locatie a reclamei)
Ma intreb daca as seta pe adsense doar imagini aceasta unitate ar primi la fel de multe clicuri?
Marius in ce nisa e site-ul tau? Poti da un link?
114 ron in afara de bonusul de 100 ron?unde se vad comenzile in asteptare?
cel mai probabil este inclus si bonusul - deci nu mai e atat de spectaculos :)