nu realizeaza ca sunt aceeasi afiliati si in ps?![]()
nu realizeaza ca sunt aceeasi afiliati si in ps?![]()
Parca s-a mai scris ceva de genul asta pe aici, totusi o sa revin si eu, caci vad ca nu s-au luat masuri: Philips 50PFL3088 PRET - Televizor LED Philips 127 cm Full HD 50PFL3088 - YouTube
E un clip mincinos, in care se prezinta un Smart TV iar denumirea+linkul PS aferent sunt pentru un televizor clasic. Se mai pot gasi si multe alte exemple similare pe canalul respectivului. N-am o problema cu concurenta, chiar consider ca este benefica DAR, cred ca asocierea redirectului prin profitshare cu materiale de genul acesta creeaza dezavantaje pentru noi ceilalti, care incercam sa ne facem treaba cat de bine putem. Scadem in ochii vizitatorilor/clientilor si nimic mai mult.
Insist sa se ia masuri.
Am scris aici despre respectivul acum ceva timp, vad ca nu s-au luat masuri.
clientii trebuie sa sanctioneaze , nu e in masura reteaua. Vedeti-va de treaba
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@avram
Eu zic ca daca se continua cu practici asemanatoare o sa ne sanctioneze clientii pe toti, in general, de fiecare data cand o sa vada un redirect prin PS/2p. Parerea mea.
Piata de autoregleaza, cate miliarde crezi ca face ala asa? Nu mai e loc pe internet de el?
Daca stai sa-i vanezi pe-aia in loc sa te concentrezi pe proiectele tale pierzi si timp si nici nu rezolvi nimic.
Retired
Ultima data cand mai zic ceva pe tema asta: Nu e vorba de ala si atat. E vorba de practica in sine. Daca se accepta asemenea practici, lucrurile se vor inrautati. In fine, daca se doreste sa se faca ceva in sensul asta, se va face, daca nu, asta e.
Cu toata stima:
@Catalin, piata se autoregleaza dar exista niste reguli.
De ce mai exista restrictii in termenii si conditiile PS si ale advertiserilor?
De ce trebuie sa-ti confirmi site-ul si de ce exista site-uri respinse?
Daca site-urile sunt respinse de ce au in continuare link-uri de afiliat pe ele? Si ma refer aici la cele de prima pagina... Unele sunt adevarate motoare de cookie farming.
@avram, de acord cu tine dar iselatoria (ca asa se numeste) pacaleste clientul fix atat cat trebuie: pana ii plaseaza cookie. E clar, omul nu va mai intra decat intamplator pe site-ul ala, dar are un cookie deja plasat. De ce sa-i agream pe cei care isi ating scopurile in acest mod? Solidaritate? NU!
Daca exista reguli, ori le respectam toti, ori niciunul!
Dezaprob publicitatea mincinoasa sub orice forma ar fi ea, nu face cinste unei retele de marKeting!
Ma refer in general, nu la filmuletul de mai sus...
Ultima modificare făcută de Mishu; 4th December 2013 la 14:57.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)