Sters. Am spus prostii.
35% - ca valoare, din comisioanele procesate pe decembrie au fost anulate.
Sters. Am spus prostii.
35% - ca valoare, din comisioanele procesate pe decembrie au fost anulate.
Ultima modificare făcută de vlad7; 7th December 2013 la 08:25. Motiv: Sters.
Mie inca nu mi-au procesat nici un comision din data de 22 Noiembrie 2013. Belea!
La mine s-au procesat peste 90% din comisioanele din perioada 22-30 nov. Sa vedem ce mai iese azi
in cazul meu nu sunt prea multe de zis ... intr-advevar se simte ca e un mic BlackFriday in vanzari dar nu e nu stiu ce ... oricum mai slabutz decat ma asteptam![]()
Ca si comisioane am egalat ce am avut de BF. Totusi, cred ca e un pic trist, tinand cont ca sunt comisioanele intregi acum iar reducerile mi se pare mai interesante ca de BF, macar ca numar de produse![]()
Timand cont ca nu m-asteptam la nimic, e foarte bine!
Un bonus la care nu ma gandisem![]()
Exista clauza de mai sus in T&C a mai multor magazine din profitshare. Oare regula respectiva exclude in totalitate folosirea linkurilor de afiliere pe site-uri a caror activitate principala este compararea preturilor?
Daca site-ul are un blog nume_site.ro/blog in care postez un articol unic si un link de afiliere spre un produs emag am incalcat T&C?
Sau o pagina care contine informatii/comentarii despre magazin fara sa contina informatii despre alte magazine poate sa contina un link de afiliere? ex: www . peliti . ro/site/altex-romania.html (peliti.ro este un compartor de preturi)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)