Pagina 213 din 414 PrimulPrimul ... 113163203211212213214215223263313 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.121 la 2.130 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Primele rezultate si impresii despre Profitshare 2.0:

- Desi am dublat numarul de click-uri fata de acceasi perioada din luna trecuta valoarea comisioanelor a crescut doar cu 20% fata de aceeasi perioada.
    - Nu-mi place ca nu am cum sa vad de pe ce site am inregistrat conversiile.
    - Exista probleme la afisarea statisticilor rapide (de ex. ieri am inregistrat 3 comisioane ce apar in asteptare dar la "performanta cont in perioada selectata" apare doar 1).
    - Spre deosebire de altii eu nu ma pot plange de procesarea comisioanelor, la mine se face chiar ok. Nu am nici un comision neprocesat luna trecuta, iar pentru luna in curs mai mult de jumatate au fost procesate deja.
    - In continuare am o rata destul de mare a comisioanelor respinse (intre 30 si 40%, atat ca numar cat si ca valoare). Acest lucru l-am observat inca de anul trecut.
    - Perioada de decizie pentru intervalul 1 iunie - 15 iulie 2013 este de 53% in prima zi si de 47% pana la 12 zile. Pentru luna curenta am 37.5% prima zi si 62.5% pana la 6 zile. Decent.
    Cam atat pentru inceput.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

La mine perioada de decizie este cam de 75% in prima zi.

@Dragos Bunea, arata bine template-ul la site-ul sma********.ro Totusi cred ca raportul click-uri / conversii mic e influientat foarte mult de faptul ca ai multe link-uri afiliate pe pagina.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 16th July 2013 la 17:01.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Hopa!!!
    ...Link-urile din newsletter-ul eMAG redirecteaza prin campanii.emag.ro care, dupa toate aparentele, foloseste aceeasi solutie software ca si Profitshare 2.0.
    Am incercat sa intru pe campanii.emag.ro folosind datele mele de logare in ProfitShare 2.0 si... surpriza: nu pot deoarece Datele de conectare nu sunt corecte.

Acum eu trag o singura concluzie din aceasta: eMAG nu rescrie prin newsletter cookie-urile afiliatilor dar forma link-urilor seamana cu cele generate prin platforma Profitshare 2.0 pentru ca se folosesc de acelasi script.
    Acum n-ar strica sa avem si o confirmare oficiala sau sa aprofundeze cineva ideea...
    Cat de pozitiv poti sa fii !!!
    Iti dai seama ca daca era asa imediat ofereau explicatiile de rigoare. Tocmai faptul ca tac confirma ca de fapt suprascriu cookie-urile.
    Si eu m-am intrebat ce este cu interfata PrositShare 2.0 la ei pe site dar pastram aceasta intrebare sa o adresez direct catre ProfitShare daca as fi obtinut suportul vostru pentru un demers oficial.

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Tu personal ai facut ceea ce-mi sugerezi mie sa fac?

Pasul 3 sugereaza ca as incerca sa fac ceva interzis... la lumina zilei ce are?
    Poti obtine aprobare de la ProfitShare sa faci o comanda de test. Conditia care ti se pune este sa anulezi comanda si sa ii anunti de acea comanda pentru a o sterge din statistici (a o anula). Am obtinut eu o astfel de aprobare dar inca nu am facut acel test. Eu am pus la indoiala inregistrarea comenzilor pentru ca nu am avut nicio comanda in mai mult de 10 zile.

Am observat ca apare o eroare si la numarul de click-uri pe link-urile nou adaugate. Nu stiu de ce este generata dar am observat ca uneori pun link nou si apare implicit cu cateva click-uri imediat dupa publicarea articolului. Poate sunt generate de botii de indexare, nu stiu.

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    ..............
    - Perioada de decizie pentru intervalul 1 iunie - 15 iulie 2013 este de 53% in prima zi si de 47% pana la 12 zile. Pentru luna curenta am 37.5% prima zi si 62.5% pana la 6 zile. Decent.
    Cam atat pentru inceput.
    Mda, se pare ca sunt diferente substantiale. Depinde si cum iti faci promovarea.
    In cazul meu, pentru ultimele 30 de zile perioada de decizie 50% in aceeasi zi, 25% in ziua 1 dupa si restul 25% pana in ziua 6. Nu am comisioane la mai mult de 6 zile dupa click. Chiar nu mi se pare decent in situatia in care recurenta este redusa la 6 zile din 30. Pe luna curenta comisioanele sunt sublime dar lipseau cu desavarsire pana acum o zi. Totusi, au gresit sa apara cateva, 1 imediat, 2 la o zi si 1 la 4 zile. Atat pe luna asta... daca vor fi si astea anulate ...
    Ultima modificare făcută de Mishu; 16th July 2013 la 17:35.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Totusi cred ca raportul click-uri / conversii mic e influientat foarte mult de faptul ca ai multe link-uri afiliate pe pagina.
    Majoritatea click-urilor vin din alte site-uri, n-are legatura.

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    23

Implicit

- Desi am dublat numarul de click-uri fata de acceasi perioada din luna trecuta valoarea comisioanelor a crescut doar cu 20% fata de aceeasi perioada.
    - Nu-mi place ca nu am cum sa vad de pe ce site am inregistrat conversiile.
    - Exista probleme la afisarea statisticilor rapide (de ex. ieri am inregistrat 3 comisioane ce apar in asteptare dar la "performanta cont in perioada selectata" apare doar 1).
    - Spre deosebire de altii eu nu ma pot plange de procesarea comisioanelor, la mine se face chiar ok. Nu am nici un comision neprocesat luna trecuta, iar pentru luna in curs mai mult de jumatate au fost procesate deja.
    - In continuare am o rata destul de mare a comisioanelor respinse (intre 30 si 40%, atat ca numar cat si ca valoare). Acest lucru l-am observat inca de anul trecut.
    Cam atat pentru inceput.

Afisarea statisticilor este corecta. Raportarea in contul afiliatului este impartita in doua zone:
    Total comisioane în perioada selectată - afiseaza datele cu raportare la data la care s-a efectuat comanda;
    Performanță cont în perioada selectată - afiseaza datele cu raportare la data la care s-a efectuat click-ul. (folositor pentru cei ce promoveaza prin adwords mai ales)

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@floryn - la Performanta cont in perioada selectata nu ar trebui sa imi arate nr de comenzi din perioada selectata? In loc de 12 imi arata 9 (ca sa dau un exemplu). La val. comisioane la fel, eu cred ca e o problema si nu am spus-o numai eu, daca o sa cauti in urma o sa vezi ca au relatat si alti afiliati problema.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

a intrat si MATAR.RO in profitshare sa fie primit, zic!

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    23

Implicit

@floryn - la Performanta cont in perioada selectata nu ar trebui sa imi arate nr de comenzi din perioada selectata? In loc de 12 imi arata 9 (ca sa dau un exemplu). La val. comisioane la fel, eu cred ca e o problema si nu am spus-o numai eu, daca o sa cauti in urma o sa vezi ca au relatat si alti afiliati problema.
    La performanta cont in perioada selectata iti arata comenzile in functie de data clickului.
    De exemplu : daca ai 1 comanda inregistrata pe data de 17.07 venita dintr-un click din data de 20.06 ea va aparea la performanta cont ca fiind inregistrata in data de 20.06.

cipoc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    40
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

A intrat in spam la mine newsletteru` de azi, sau au uitat sa trimita?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Hmmm... se pare ca acum link-urile nu mai duc catre produs ci catre Ghidul eMAG, ceva "how to..." video. Nu stiu daca e bine sau nu, vedem in cateva saptamani rezultatele.

@cipoc, azi au fost ocupati, dupa cum poti vedea au mai lucrat la site.

LE: Partea urata este ca "Asistentul" apare exact peste butonul de inchis ghidul.

Ultima modificare făcută de LensFlare; 18th July 2013 la 10:58.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19